Aký liek na začínajúci kašeľ?

kvietik
22. nov 2012

Ahoj aky syrup alebo kvapky dat 15 mesacnemu dietatu na zacinajuci kasel? nechcem hned utekat lekarke,teplotu zatial nema,vopred dakujem za rady.

palomka
22. nov 2012

@kvietik Solmucol (kasel zastavi a aj lieci), min. tyzden nam pomohol z dna na den 😉 alebo Hedelix kvapky, Robitusin, Stodal, Stoptusin.....

eviqa
22. nov 2012

no podľa toho, aký kašeľ to je a z čoho... ak zo sliniek pri zúbkov, tak nič... ak suchý, tak tussin, alebo stoptussin. Na vlhký kašeľ ambrobene. Alebo na všetok kašeľ Stodal.

babajaga
22. nov 2012

ja liecim iba cibulovym sirupom....vzdy zabral najlepsie....

dudduli
22. nov 2012

nam zabera stodal

jasmika
22. nov 2012

hygienickú vreckovku poprepichovať špáratkom a natrieť bravčovou masťou - priložiť na hrudník a tiež zo zadu na chrbátik v oblastí priedušiek,pľúc... a môžeš aj urobiť to isté, len na vreckovku dáš masť s roztlačeným cesnakom a priložíš na chodidlá na noc... ja som na to dala pohodlné ponožky... zaberá celkom fajn

luciferkax
22. nov 2012

cibuľový sirup alebo stodal 🙂

xlucia
22. nov 2012

sinupret

henrietag
22. nov 2012

muchosolvan, od malicka nam zabera uz za dva dni..

zuzuj
22. nov 2012

ahoj no ja ked pokašliava nedavam nič. zvačša či by som dala ten sinupret alebo niečo ine, aj tak to prejde same...resp. vždy kuknem do hrdla.... zvačša kašel nie je začiatkom choroby ale už dosledkom niečoho. Kukni do hrdla ak ma červene pripadne ak už tam ma aj nejake biele bodky tak ho to draždi..bud to ide zo zatekajucich soplov, ktore nemusis ani vidiet ( moje dieťa ak ma sopel tak mu len zateka, vytečie len ked kýcha, alebo prejde do studeneho vonku a je tam dlho)....ak je to z priedušiek, to už nie je dobre a treba aj popočuvať lekarkov, - chapeš muselo mať predtym v krku ( horne cesty dychacie) infekciu a potom zatieklo až do dolnych ciest ( priedušky). To ak je to v dolnych by som určite riešila už u lekara....Ak nevieš rozlišit, tak ak to bude trvat dva dni išla by som aj tak k doktorke....ja nejdem jedine praveže ked ma sople, ak už kašle idem vždy....Deti však niekedy kašlu, lebo vela behaju, presne nejake sliny , resp. moja dcera niekedy napodobnuje ak niekto kašle doma....🙂 sama vieš ako je to važne...ak sa ti to nezda važne a neriešiš doktora, tak načo do neho pchať nejake lieky....resp. každy ten pripravok je na ine, jeden sa dava na suchy a druhy na produktivny a pod. malo pišeš aky je to typ kašla ako často a pod.

sampo
22. nov 2012

Ja vzdy stodal, ked ten nezabera, tak prospan (ako hedelix) alebo solvolan ci sinupret. Este nam zvykol zabrat aj ambrobene.

lejlla
22. nov 2012

u nas je top sinecod,sinupret a hedelix

clarissa
22. nov 2012

ja som nasla toto.dnes som to "vyrobila" a po lyzickach skusame...od lekarky mame hedelix,ale nic moc...tento "homemade" liek ma obrovsku oblubu,takze dufam ze nas coskoro vylieci 🙂
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=26672

dijuri
23. nov 2012

mam odskusany Hedelix,ale SIRUP,nie kvapky,2 dni davama 3 az 4 krat denne a o dva dni nezakasle ani jeden,u nas to je cisty zazrak

vefi89
23. nov 2012

majoránkový čaj by, popr. spomínaný cibuľový sirup.. netreba hneď všetko riešiť liekmi 😉

nikolet_89
23. nov 2012

ja som davala mucosolvan junior a ma 9 mesiacov

kukucka1979
23. nov 2012

ja osobne na kasel odporucam tannen sirup od justu. je vynikajuci!

marduliena
1. dec 2012

Ked je suchy kašel tak ditustat a ked vllhký tak stoptusin

ivalam
5. dec 2012

na suchy kasel odporucam Biozinok z cinskej mediciny a na vlhky Kordyceps. moze sa davat aj do nosa a Antilipidovym cajom.

ivka289
5. dec 2012

my pouzivame mucosolvan junior, 3krat denne a krasne mu to rozpusti hlien a lahsie vykasle

evuladrinky
7. dec 2012

ja davam malym STODAL, na vsetky druhy kaslu a teda zabera rychlo a hlavne je to homeo, iank som pouzivala SINUPRED, aj ten je super, ale skor som za, aby sa do deti nepchali zbytocne lieky, skor na prirodnej baze.
Na podporu imunity, vit. C Cebion sa odporuca denne, uvolnuje sa postupne cely den.Ja si na podporu imunity davam zazvorovy caj, hlivu.
Inak niektore mamicky a zacala som aj ja, si vysusia hlivu a pomelu na prasok a davaju do jedla, podpora imunity, odporucam 🙂))

lulu65
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rampam
28. dec 2012

Nám sa osvedčil : Tradiční čínsky sirup proti kašli ,zatiaľ som ho našla len na internete . Má výbornú medovú chuť 🙂

lusik85
31. dec 2012

Ako sa vola ten tradicny cinsky sirup?je vhodny aj pre 9.mes.babetko?