Ahojte malý má 6 mesiacov A máme suchý kasel,kychame,A máme aj sopliky. Zatiaľ je teplota okolo 37.6. Čo by ste mi poradili na ten kasel A sopliky.dakujem
Maly je chory, zober ho k lekarke aby nemal zapalene hrdlo a budes ho zbytocne trapit.... Taketo male deti okamzite k lekarke, ked mas pocit ze je chory, kasle kycha a ma teplotu....
Boli sme U doktorky.dala nám fenistil kvapky A do nošteká na vytieranie pamycon.má troška chytene hrdlo.len neviem čo mu mám dať na to hrdielko A soplikov má viac ako včera.
@dpaulad Na hrdlo nieje pre take male deti nic.... Moj ma rok a pol a ked sme boli v lekarni povedali, ze ak je chory mame ist k lekarke lebo takym malym detom nemozes dat nic bez predpisu.... Ak ma chytene hrdlo, preco vam nedala lieky? to co je za doktorku? .... Skus sa opytat v lekarni na ten kasel ti urcite nieco daju, ale s tym hrdlom ta poslu k lekarke, s tym asi nepochodis...
Ďakujem. Ak sa to za tri dni nezlepší mám prísť znova
A k tomu sopliku, veľa vetraj, zvlhcuj vzduch, mokrý uterák k postieľke, vyvysena poloha pri spánku, nakrájaná cibuľa ku hlave
No tebe kvapky do nosa, nejaky sirup, pytaj v lekarni a maleho zobrat k doktorke