Maminky, aky krem pouzivate pre rocne deticky na bezne denne pouzitie? A kremujete deticjy kazdy den ked sa rano umyju?
Na von mame zimny krem od doktorky ale zaujima ma aky krem pouzivate na bezne pouzitie na tvaricku?
A tiez po kupkani cim natierate rocne deticky?
Pripadne, pouzivate aj penu do kupela?
Dakujem
Ahoj
Moja dcéra má 7 mesiacov, kupem každý den a umyvam ju niveou detskou. Po kúpaní ju jeden deň olejujem modrým avirilom, druhý deň kremujem niveou detskou a tretí deň nič.
Keď ideme von zakaždým jej tvár nakremujem.
Takto som to robila aj pri synoch. A penu do kúpeľa som začala riešiť až keď mali viac ako rok, a aj to iba vtedy keď nebol sám vo vani
Z dmky na tvar obycajny, prip ten do zimy, alebo hipp krem, alebo bupi telovy krem po kupani. Kupem kazdy druhy den
modru indulonu
z lekarne obyčajny zarabany krem s kyselinou mliečnou, u nas sa da kupiť aj bez predpisu
@mirkaknm babylove zartcreme, na jemnu detsku pokozku a babylove wind&wetter gesichtscreme, do nepriazniveho pocasia. Podotknem len, syn nema ziadne problemy, takze nejako neriesim kremiky, tieto dmkove su take mastnejsie resp hutnejsie a pouzivam ich teraz v zime. Inak uprednostnujem lahsie kremy, od bupi ci hipp
@mirkaknm skoro do roka a pol som kupala len v čistej vode a krém len v zime keď bol vietor na líca. Žiadne oleje ani nič keďže nebol inak suchý, prišlo mi úplne zbytočné na neho niečo patlat.