Aký je teraz postup pri návšteve lekára?

1lucinka123
27. sep 2020

Ahojte ako to teraz funguje s lekárom treba najskôr zavolať ci môžem rovno ísť s dieťaťom k lekárke? Ďakujem za odpovede

sivana09
27. sep 2020

@1lucinka123 podla toho co. A zavisi od doktora. My na poradne s malym a na ockovanie chodime len tak. Ale ak by sme mali podozrenie na koronu tak urcite najprv volam

lenadka
27. sep 2020

@1lucinka123 zavolať.

deti95060810
27. sep 2020

ako ktorý pediater. Naša pediatrička ako začala v marci corona - tak sme museli najskôr tel. sestričke - dala termín, deň čas.... Trvá to doteraz . Nezrušila to ani cez leto....
má to aj svoje výhody - nemusíme sedieť hodinu - dve , v čakárni s ďalšími chorými deťmi... Teraz čakáme max. 10 min.

veronikaszabova
27. sep 2020

@1lucinka123 u nasej netreba volat, staci prist na vysetrenie.
Kazdy pediater to ma inak.

andrejka1974
27. sep 2020

Mojej treba najprv zavolat a az potom povie co a ako

lenadka
27. sep 2020

@deti95060810 aj ja si to chválim, zrazu sa dá objednať presne na čas. A čakáreň má zamknutú, sestrička pustí dnu jednu rodinu aby sa nachystali, tých vnútri púšťa von druhým východom. Boli sme v lete na poradni takto a ja pár krát len pre kartu, keď som potrebovala kvôli logopédii a kardiologovi, stále funguje v tomto režime.

loginexistuje
27. sep 2020

ak ma dieta horucky a suchy kasel tak istotne najprv volaj

deti95060810
27. sep 2020

@lenadka tiež si chválim...načo vysedávať toľké časy v čakárni....u nás jedny dvere, jedna čakáreň, žiadna izolačka.... Teda zdravé - choré deti všéééétko spolu....

saskia_98
27. sep 2020

Nasa pediatricka funguje na objednavky, cize zavolam povie ze o 10:00 mam prist a vtedy tam musim aj byt, moj obvodak funguje jak aj pred tym, cize plna cakaren ludi... Takze zavolaj vasej pediatricke a opytaj sa.

lenadka
28. sep 2020

@deti95060810 veď to, že málokde ostali funkčné izolačky. Ideš na poradňu medzi kopec chorých detí. Normálne vonku teraz čakajú u našej s deťmi. Má prestrešnú terasu pred oboma vchodmi.

simca06022011
28. sep 2020

ja som minuly tyzden riesila lekarku, radsej som si volala a bolo mi povedane, ze rezim je rovnaky a mam prist. Na dverach maju ze ak je podozrenie na covid, priznaky atd.. treba volat najskor. Vypises papier, za seba, za dieta.. Len u nas sa objednava, aj ked orientacne.
K poradni.. normlane lekarky maju cas poradne oddeleny od ordinacnych hodin pre chore deti. U nas take nieco neexistovalo, aby som sa s malou v poradni stretla s chorym dietatom. PLus aj moja aj dcerina lekarka maju pristorje na cistenie vzduchu v ordinaciach, ambulanciach... teraz som videla, ze zmizli aj hracky a vsetko navyse z cakarne (napr. aj v nemocnici)

katym77
28. sep 2020

Som bola u detskej na preventívnej so synom v 13 rokoch a boli sme na čas zavolaný, samozrejme kontrola teploty, povinné rúško.