Zdravim Vás. Mohlo by ste mi napísať aku výšku majú vaše baby? Moja dcera má 8 rokov a iba 113cm. My sme s mužom síce nižší ale toto sa mi už zdá naozaj málo. Doktorka vravi že medziročny prírastok je ok, keďže sa malinká narodila. Ale mala v 40tt 49cm čo nie je extrém. Ďakujem
moja dcéra bude mať v novembri 9 rokov a má 142 cm, pri narodení mala 54 cm, ale má byť po kom vysoká
Moja 7rocna 130, tvoja ma naozaj málo.. 🤔
Naša má 7 rokov a má 128 CM, jej spolužiačka má
118cm
Pozri skupinu naše dieťa rastie pod 3tim percentilom
Moja dcéra má 5 rokov a má 120cm. Ale ja aj muž sme vysoký. Ale ozaj je to málo. určite by som to riešila
Poslala som ti pozvánku do skupiny. Napíš presne vek aj m esiac koľko má.hodime do grafu
Moja ma 4r r a 110cm.
Mam 8 rocneho syna 126 cm a 6 rocnu dceru 122 cm
Ahoj, moja o chvíľku 7 ročná má 122cm. S mužom sme nízky - 161 cm a 173 cm, takže nejako moc vysoká ani nemá pokom byť. Pôrodná výška 49 cm.
Moja má tri roky a 103 cm
Ale ked pozerám do grafu tak 8 rocna by mala mať nad 120 CM.objednajte sa na endokrin logiu čím skôr.okamzite.kym nie je neskoro.
Pýtajte sa endokrinologicke
Ahoj moja ma 7 rokov a 128cm.Ale tak u nas je muž vysoky.Tak deti budu asi vyssie po nom
Naša má 6r a 125cm
Môj syn má 4 roky a 106 cm, a to je z tých nižších z triedy, dcéra má 2 a pol a 96 cm a je vysoká rovnako ako jej 5 ročná kamarátka.. je to strašne individuálne.. na 8 rokov je to svojim spôsobom malo, ale pokiaľ prospieva, neriešila by som.. tak bude z nižších.. a aj tak nevieš, ako ju v puberte vytiahne..
@mala_katie to je blbosť. Sú na to grafy ak je v určitom veku nižšia výška ako v grafe je to problém. Okrem toho u dievčatá sa to dá rieši t iba do menzesu potom je uz neskoro. Viem o čom píšem mám dcéru s poruchou rastu. Nezlahcujte
Dcéra má 8r. 135 cm, ale muz je vysoky, ja mam 153 cm, takze vysku ma po nom. Ak sa ti zda, ze je nizka urcite by som sa pytala na endokrinologiu.
@andulinne naša má 7 a má 130 cm. A to máme obaja 173 cm.
@bibistec mám sesternicu s poruchou rastu.. pichali jej rastový hormón.. nemám pocit, že by to pomáhalo.. vždy rástla pomalšie, dorastla na 153cm.. nie je to veselé, ale teda neviem o nikom v okolí, čo mal takýto problém, že by mu ho nejak vyriešili..
@mala_katie my to máme tiez a dovolí by ste sa koľko tých detí je. Ak by sa to neriešilo nedorastli by a nie je to len o raste.
Dievčatko nemám, ale môj syn bude mať o pár dní 6 rokov a jeho výška je 122 cm.
Ďakujem vám. No každopádne sa do tejto problematiky asi viac namočíme. Ja mám 159 a muž 168 takže sme ozaj nízky. Syn má 5 rokov a 106 cm takže neviem či to bude iba o genetike.
Moja 7,5 rokov a 132cm. Ja 171cm
@andulinne
Pozri, skús popýtať pediatričku, nech vás odporučí na endokrinológiu, ak ju povyšetrujú a bude všetko v poriadku, tak sa uspokojite s tym, že možno bude drobnej kostry, ale aspoň si niekedy nebudete musieť vyčítať, že ste niečo zanedbali.
Sesternica mali podobný problém a pediatrička ich sama hnala, že to musia riešiť na endokrinológii a to zďaleka nebola jej dcéra taká maličká ako tvoja.
Mám chlapca tesne po 3 r., má 100 cm a fakt si neviem predstaviť, že o trošku vyššie dievčatko už musí nosiť ťažkú školskú tašku.
@andulinne nasa mladsia ma uz sice 10 r, ale aj tak ti odpoviem. Ma 143 cm a to je v triede este ta nizsia...