Aktuálna situácia v DPL n.o Hraň 2024

pravdapravd
30. apr 2024

Zdravím, je tu niekto taký kto bol hospitalizovany v Hrani v roku 2023/2024 a podelil sa s aktuálnou situáciou? pred 10 rokmi som tam bol hospitalizovaný a som zvedavy či sa tam za tých 10 rokov zmenil režim a prístup.

vysost
18. okt 2024

@pravdapravd chlap na Modrom koníku - na bazáriku detských vecí bez jediného inzerátu, či stope po kúpe a predaji…? Alebo žena pod mužským nickom, ktorá znovu chce vyťahovať negatívne info? Aké priehľadné…😊😊😊 To nie je pioniersky tábor, sú tam pacienti, ktori potrebujú pomoc. Nie, nie som zamestnancom liečebne, ale poznám veľmi konkrétne prípady, kde sa k diagnostike a liečbe pristupovalo profesionálne a rodičia spokojní… Áno, deti chcú ísť prirodzene domov, ako my všetci, keď sme v nemocnici a pýtajú sa domov. Používajú akékoľvek vymyslené argumenty, len aby sa mohli vrátiť domov. K tomu pridaná slzička môže obmäkčiť milujúcich rodičov, aby ich vzali domoooov. Zrejme zase nejaká premotivovaná aktivistka, však? Z Oravy či teraz z inokade?

pravdapravd
autor
9. dec 2024

@vysost ja viem že su tam pacienti ktory potrebuju pomoc. Ja som chcel lem zistiť ako tam priebieha rezim teraz, ci k lepšiemu alebo horišemu. Keď sa možem opyať odkial ste, Trebišov, hraň? Mate mozno zamestnanca tejto nemocnici v rodine? Ja som tam bol hospitalizovany, ale nie pre poruchy spravania ako ostatny pacienti, ale uplne pre niečo ine. Ku mne sa spravali slušne, lebo som sa snazil dodrziavat rezim hoci sa mi nepacil, ale nie lem rezim sa mi nepacil ale aj zaobchadzanie s ostatnymi pacientmi.