Ako zvládnuť cestu autom?

sara2830
15. jún 2015

Ahojte,nenasla som vhodny prispevok alebo len stare tak vas ziadam o skusenosti 🙂 co zabera vasim detom na ceste autom?Skor nieco na ukludnenie-spanie,ci homeopatika alebo liek.Dcerka ma od 3 mes.problem zvladnut cestu,zle jej asi nieje(este nikdy nevracala)skor je ziva,zle mi spava ani sa nezahra a v aute ju to nebavi,s telkacom max.hodinu a nesmiem ist s nou sama.Na dlhsie cesty sme zatial isli vlakom,kde sme chodili a aj to bolo dost narocne ale teraz chceme ist na noc do Chorvatska.Dakujem za kazdu rada ;)

ichbinich
15. jún 2015

@sara2830
Ak su cesty autom s nou o nervy, tak urcite nechodte proti noci a nespoliehajte sa na to, ze bude spat! Moze sa to obratit proti vam a cesta bude horor (raz dosli za nami kamosi do Chorvatska s ich dcerou, ze horor, ze nezavrela oka celu cestu...)
Radsej si naplanuj cestu na dva dni a vela prestavok...
Kedysi sa daval Kynedril, ja som grcala zasadne aj s nim, na brata (tiez na ceste do Chorvatska) tiez nemal ziaduci ucinok, prave naopak.
Ale viac ti poradi detsky/a lekar/ka...

ena1903
15. jún 2015

Ja ked si chcem raz za cas poistit, z ebude naozaj spat, dam mu Sedaliu (homeopatikum). Mono je to zhoda okolnosti, ale zatial po nej vzdy celu noc spal. Ale vyskusala by som to na tvojom mieste este doma, nech vies, aky to bude mat na nu ucinok.

sara2830
autor
15. jún 2015

@ichbinich ja viem,ze to moze byt horor ale s nou je aj bezny den o nervy,raz to musime risknut,na viac dni by to bolo urcite lepsie ale to je zase vela vybavovania a nas tatino nieje na take veci :( ale ked si zase pomyslim ako sa tesi z vody a kamienkov tak to musime zvladnut 🙂 mne Kynedril ako decku zaberal na zaludok ale ci by jy uspal to neviem asi budem musiet predtym vyskusat 🙂

sara2830
autor
15. jún 2015

@ena1903 a kolko predtym sa to ma davat ?Jedna tabletka pred cestou asi nepomoze....

ena1903
15. jún 2015

@sara2830 To je sirup a ja teda neviem, ja dam proste vecer ked uspavam a spi. Ale fakt netvrdim, ze to nevyhnutne musi byt tym a ani netvrdim, ze to musi rovnako dobre zaberat kazdemu.

ichbinich
15. jún 2015

@sara2830
Tak ti potom ostane iba prinajhorsom sediet vzadu pri nej a zabavat ju 😉
Tablet s rozpravkami, knizky (aj ked to v noci nepojde), taku magneticku tabulu a kreslenie,...
A este existuju take hracky, ze tam je volant, truba, atd. akoze riadiaca doska pre dieta v autosedacke 😉 To som kupila na cestu na Siciliu pre syna (tiez mal rok a pol). Bol tam aj "mobil", ktory vydaval jemne zvuky po stlaceni tlacitok,...
Nejake auticka a vankusik, najlepsie s pasikmi, aby po nom jazdila s autami,...
Tym homeopatikom, co spomina @ena1903 jej ublizit nemozes, tak skus...
No a pevne nervy 😉

sara2830
autor
15. jún 2015

@ena1903 to mi je jasne ze to nemusi fungovat,kupim,vyskusam,este sa opytam v lekarni ale osobna skusenost je najlepsia,dakujem

sara2830
autor
15. jún 2015

@ichbinich inak super napady len nanu moc neplatne,hracky ju bavia sekundy aj to len niektore,je taky vonkajsi typ,macat sa,v prachu sa hrat a liezt vsade,na tablete pozera dookolo Masu,Bambulku a Darinku a uz jej ztoho musi hrabat,vidim to tak ze budeme mat plne auto hraciek vratane kmenov a nejak prideme 🙂 a mozno nakoniec pojdeme lietadlom z coho mam tiez obavy ale trva to podstatne menej