Ahojte chcela by som vedieť ako zvladli vaše malé deti dlhé operácie v celkovej anestézii a následne ake bolo zotavenie . Či všetko prebehlo v poriadku. Ďakujem.
super mali sme 6 hod. operaciu hlavicky a o 2 tyzdne uz doma vymyslalo ja som mala vacsiu traumu ako dieta
Moje deti zvládli úplne v pohode, 2hod.po narkoze som mala problem ich udrzať v posteli😅Dceru som musela z police sundat dole lebo vyliezla s česrtstvo rozrezaným bruchom na skrinu, keď jej stiekla infuzia
pod narkozou sme boli viackrat niekefy po nej ok, inokedy plac to je normalne ako inak by to mali zvladnut? tak ako kazdy iny
mohla som byt aj na are na chvilu s nou
Ja som na are presedela takmer celé dni. Bola som tam aj keď ju preberali z umelého spánku. Je pravda, že potom nebola ako syn po mandliach, ale relatívne rýchlo bola ok. Držím prsty zvládnete to😉
@zabulienka266 prosím vás ako dlho bola dcérka v umelom spanku a kde bola operacia? koľko mala rokov vtedy?
No moja dcéra mala operáciu krátku, po narkoze veľmi plakala lebo bola smadna. Potom už všetko v poriadku. Na druhý deň nás pre strácanie vedomia a silnú tachykardiu brala rzp, následne sme boli hospitalizovaní. Vraveli mi,že zriedkavá reakcia na narkozu ale v zdravotnom zázname o Tom ani zmienka. Či to bolo narkozou či čo to spôsobila sa už asi nedozviem. Držím palce nech všetko dobré dopadne
@fiafia ďakujem vám a zelam vela zdravíčka dcerke
Mala štyri, keď ju operovali v Košiciach. Z plánovaných 2 dní bola na are 6.
Neviem, co myslis dlho operaciou. Syn mal urologicku operaciu, 2,5h. Vsetko zvladol uplne v pohode. Vtedy som ho este dojcila, po prebrati hned na prsnik a dalsie 4hod mi spal na rukach. 5 dni po operacii nemal chodit, coho sme sa tiez bali. Nakoniec ani to nebol problem, bolela ho rana, tak nemal chut na chodzu. Hojenie prebehlo bez
problemov.