Ako zvládli vaše štvorročné deti Covid-19?

mufa1987
7. nov 2021

Dobrý deň,chcem sa opýtať ako zvládali covid pozitívne 4 ročne deti? Mojej dnes vyšiel pozitívny antigenovy test.
Ďakujem

mikadooo
7. nov 2021

@mufa1987 úplne v pohode (soplíky). Aj 7-ročná. Najhoršie je na tom 10-ročná, má teploty okolo 38, škaredý kašeľ a sopeľ. A úplne najhoršie som dopadla ja, očkovaná 😁.

elizabet173
7. nov 2021

@mufa1987 kamarátka má deti trošku staršie, šesť a sedem, ale mali len sopeľ, mierny kašeľ, jej muž a mama tiež len mierny priebeh, ani teploty nemali, ona horší, mala vysoké teploty, ale našťastie len dva dni. Jej otec to nedostal, očkovaní sú dospelí všetci.

mufa1987
autor
7. nov 2021

@elizabet173 ja a moja mamina ( 72 rokov) sme očkované,muž nie je.
My sme boli v kontakte minulú sobotu s pozitívnou tak sme si všetci robili pcr teste v piatok a sme negatívny. Ja som chcela ísť zajtra do práce tak som vzala dnes malú na antigen že pre istotu a bum. V momke vraveli že tu čiarku má ešte slabú ako keby jej to len teraz začínalo. Je to vôbec možné od minulej soboty až teraz?

evkamotka
7. nov 2021

Syn 4r potreboval 2 ci 3x nurofen, lebo mal teplotu. Naladu mal cely cas vybornu. Inak ziadne príznaky. Muz ockovany bez priznakov. Ja som vtedy este nebola zaockovana (bolo to min rok, este sa nedalo) a tyzden som bola na mrtvolku

elizabet173
7. nov 2021

@mufa1987 asi bude treba u dcérke PCR test

diewcatqoo
7. nov 2021

U nas to asi prebieha prave teraz, syn tiez 4 roky. Nahodou sme zistili, ze sme v stredu boli chvilu s nakazenym a vcera rano sa syn v pohode zobudil, vesely, vsetko ok. Okolo desiatej sa zacal stazovat, ze ho bolia nozicky, asi hodku na to uz teplota 38,5. Popoludni zacal strasne kaslat, ale naozaj hrozne, este nikdy tak nekaslal. Teplota stale kolise medzi 37,5 a 38,5 a stazuje sa na bolest hlavy. Celu noc sme nespali, lebo sme nevedeli utisit kasel. Aj sa parkrat dovracal. Na test ideme zajtra.
Mate niekto nejaku radu, co s tym kaslom?

mufa1987
autor
7. nov 2021

@diewcatqoo no moja tiež kašle ale to už kašle dlhodobo,čiže to súvis mať nebude.Ja zajtra volám pediatricke nech nám niečo dá na kašeľ .