Ahojte,mojim deťom idú vybrať mandle chlapcovi (11) nosné a dievča (13) nosné aj krčné..chcem sa spýtať ako to zvládli vaše detičky?či ich to dlho bolelo hlavne tie krčné, či z toho zvracali a či im to krvácalo potom...
Mojej vyberali nosné keď mala 6 rokov. Po narkoze bola uplakaná, po ceste domov aj vracala. Zvládla to podľa mňa veľmi dobre. Tiež sme boli na jednodňovej chirurgii. Týždeň potom jedla len kašovitu stravu
ked sa vyberaju krcne, tak to je tiez jednodnova zalezitost?
@ivicka0502 ďakujem za odpoveď
Ďakujem za odpovede. Už im vybrali syn bol ok kúsok ho bolelo hrdlo jemu vybrali nosné a dcéra bola na Tom zle po vybratí krčných,veľmi ju to bolelo pustili ju na ďalší deň ale každý deň sme tam išli naspäť na infúzie od bolesti lebo nič jej nepomohlo.Nevedela jesť ani piť ani spať schudla 5kg bola dehydrovaná a ostala v nemocnici kvôli tomu...10 dní bolo zlých už potom bolo dobre
@zankapetro mojich jeden deň hospitalizovali na druhý deň vybrali a na ďalší deň už išli domov
krčné neviem, ale nosné mojim vyberali keď mali asi 4 roky. boli súkromne na jednodňovej chirurgii. nebolelo ich nič, len po narkóze Sárka plakala, necítila sa dobre ale Jakub bol úplne ok.