Ahojte
Dcera ma 6 rokov a viac ako 20 kg. Ma teolotu a netoleruje Nurofen. Co by som jej mohla dat na teolotu okrem nurofenu ? Z toho grcia. Aj toho zuvacieho aj z rozpustacieho.
@ivuska6 cipky nie ved je uz velkacka
@tanicka2008 aj u nas je to tak, dcera nemoze nurofen ani mig 400(davali sme pol tabletky), tiez vracia. Myslela som si, ze je to z vysokej horucky. Obe deti mi vtedy obcas vracali. A ani ja nemozem ibalgin ani mig400. Predtym ako mensia to este znasala, prisla som na to tiez az okolo 6 roku. Teraz ma 8 a vahu 30kg, doktorka jej predpisala novalgin v pripade nudze, keby mala vysoke teploty. Tak dufam, ze k tomu zatial nepride. 🙂
Ja som čipky dávala aj 7 ročnému synovi keď grcala a mal aj teploty. Ťažko niečo radiť keď hneď napíšeš že nie.
@pininka tak velmi place preto jej cipok nechcem dat
@katkahs dakujem budem volat lekarke
Ja pri teplote do 38,5 natieram s tymianovym krémom, pomôže nám takmer vzdy😉
@simatko2 a co natieras? Je dostat kupit ten krem?
@tanicka2008 ani potieram zápästia a šľapy
@tanicka2008 ja na teplotu davam sirup Nurofen jahodovy, nam vzdy zabera.. alebo cipky panadol.. a obklad na celo, nohy, alebo letna sprcha.. a pit hlavne, aj ked moc nechce, vzdy ju nejak po dobrom dotlacim 🙂
Mám 6 ročnú, dávam už polku klasického paralenu. Tak mi odposručila pediatrička.
@tanicka2008 ako ti radili, cipky..alebo potom lieky na baze paracetamolu (napr. paralen, panadol atd..)
Ahojte tak mame chripku. Lekarka mi odporucila Brufen ze vela deti ma problem s nurofenoˇ
@tanicka2008 moj má 13 a keď treba ma aj čipky veď to hanba nie je nemáva horúčky ale keď dostane stojí to zato 40 a mám čo robiť aby som stiahla a strach aby mi nedostal epi záchvat
@tanicka2008 panadol sirup aj čipky sú