Prosim poradte mi, od piatku ma moja 14 mesacna dcerka vysoke teploty.38-39,6 ,v sobotu sme boli aj na pohotovosti, dali nam cipky a nurofen sirup-striedat.
Ale aj po ich poziti sa teploty dost rychlo vracaju. nevieme pricinu, neni soplik, ani nekasle, zubky-vzdy ked sa nam prerezavaju tak slinta, alebo vsetko hryzie, teraz ani to, tak aj to sme vylucili ako pricinu.
Nemal nikto nieco podobne,dakujem.
lieky iba potlacaju symptomy, preto sa horucky vracaju... ja byt tebou by som skusila homeopatiu. dobra na horucky je aj cerstva bazova stava alebo bazovy sirup, zarobeny s vodou.... ale vyhladala by som homeopaticku, homeopatia hlada priznaky choroby... a posilnila imunitu napr. colostrom...
môže to byť šiesta choroba, ale treba zájsť v pondelok ku dr, môže to byť skrytý zápal.....
homeopatikám by som sa oblúkom vyhla
@dzeni Snad mna nebude nic take cakat, zatial ma maly len pesiac a pol a musim si zaklopat, je ok. Ale k tej teplote..Mne lekarka povedala, ze ked bude mat teplotu nad 38, tak su velmi dobre paralenove cipky (davaju sa kazdych 6 hodin). Tiez mi poradila ako robit zabaly- vyzlecies si malu, zatocis jej okolo hrudnika vlhku plienku a cez nu potom prehodis suchu plienku. Po chvili vymenis a opat to iste par krat za sebou. Tiez ako robit kupele- malu ponoris do vanicky s vodou akurat a pomaly budes prilievat studenu vodu. Potom malu vyberes z vanicky, neutres ju, ale nechas na nej vodu zaschnut. Tolko moje rady, drzim palce, aby to malej preslo. Drzte sa 🙂
ale moze byt, ze sa jej pomaly prerezavaju zubky... aj ked nic nevidis... moze to byt ta siesta choroba... väcsinou trva tri dni potom by mali horucky ustupit... nespozorovala si nejake drobne cervene flaky na telicku?? mali by sa jej pomaly zacat vyhadzovat... ak ano, nelakaj sa, tie signalizuju koniec choroby...
nemusis ista ni k lekarovi este raz, zrazaj teplotu dalej ale iba ak vystupi nad 39...
urcite vysetrite moc
my sme mali take iste priznaky....v 14.mesiacoch 😅 len teploty a teploty a vobec nic ine. Bola to pyelonefritida 😒
No my sme v 13.mesiacoch mali par dni vysoke teploty,inak nic a skoncili sme so zapalom oblicky v nemocnici,takze rozhodne vysetrit moc a urobit crp
Určite moč. Aj my sme takto mali pri oboch zápal obličiek.
dakujem Vam za rady, zajtra urcite k doktorovi pojdem, len bolo hrozne preckat vikend.ale na moč by som urcite zabudla.
Zabaly pomohli,rychlejsie ako cipky. Este raz dakujem. dufam ze to budu len tie zubky.
a tie vyrazky alebo flaky nema po tele ziadne??
Pozor na teploty, ak sa dlhodobo nedajú zraziť bude v tele zápal, vo väčšine prípadov ladviny, aj my sme to prekonali. Ak dlhodobo prekonávajú deti teploty môžu udrieť na mozok, zápal mozgových blán, nám to tak povedala doktorka.Takže rýchlo konať a nespoliehať sa len na zrážanie.
na pohotovosti sa s tebou nebavia, chytilo nas to akurat na vikend, tak uz sa neviem dockat rana, nech mozem k obvodnej.
Na pohotovosti sa mi na nu poriadne ani nepozrela, akurat ju 3 sekundy pocuvala, potom rychle zaplatit 2 eura a o to tam ide asi najviac, co je dost smutne a predpisala cipky a nurofen, co som vedela aj bez nej. ☹
presne, nebola som tam teraz prvy krat a zakazdym je to onicom. neviem naco to robia take, co ich to tam nebavi.
☹
Prave preto ti dakujem este raz za tie temy 🙂 taka diagnoza by ma nebola napadla
Išla by som znova k lekárovi, tu asi niet čo riešiť. 😕