Ako znášali vaše deti infúzie?

6. apr 2024

Ahojte, ako znášali vaše deti infúzie ? Bolo zavádzanie komplikované ? Nechceli si to potom vytrhnúť ?

lenja123
6. apr 2024

Asi by bolo fajn napísať vek dieťaťa.

lossless
6. apr 2024

3r v pohode, vysvetlili sme co to je a preco to potrebuje, dostal 2 za jednu noc a nemal problem

eternity24
6. apr 2024

Rozne. Hospitalizované sme boli prvý krat pred rokom, dcérka mala 3. Samozrejme zavádzanie strašne plakala, keď infúzie tiekli, bola v pohode. Trošku som jej musela vysvetliť, že musí vydržať, aby bola zase zdravá. Mala ju myslím 3 dni. Teraz sme po roku boli zase hospitalizované. Zavádzanie zase plakala a veru si ju aj na druhý deň vysunula, takže jej ju museli vybrat úplne. Dohodla som sa ale , že na ňu dám väčší pozor pri pití, aby jej ju nemuseli zavadzať zase.

4stanka4
6. apr 2024

Boli sme v nemocnici keď mala rok, rok a pol a 2 a pol a vždy plakala ked jej zavádzali kanylu, potom už nemala problém s tým ze ju ma. Samozrejme som na ňu dávala pozor aby si to pri hraní nevytiahla ale cielene si ju sama vybrať nechcela. Mala ju pichnutu na chrbte ruky a na hlavičke. My sme jej so sestrickami hovorili ze to ma takého hadika v rucicke a ze mu musia dať piť 😀

miskamisiq
6. apr 2024

My sme boli v nemocnici hneď od narodenia, čiže bábätko, potom v 3 mesiacoch, v 7 mesiacoch a keď mal rok a zvládli sme to v pohode. Keď mal rok, vadila mu kanyla v rucke, prevezovali ju každý deň ale zvládli sme. Najlepšie bolo keď ju mal zavadenu v nozke, to som zabalila do ponožky. Krik pri zavádzaní bol vždy.

taktotedanie
7. apr 2024

15mes, v pohode , sestricky cez to natiahli ponozku, len to tieklo dlho

babydesire
8. apr 2024

2x s dcerou hospit. (9mes. a v dvoch rokoch) kanylu zavadzanie bol krik ale nie az tak dalo sa,,priserne to bolo v jej 2rokoch ked sme tam pre jednostranny zapal pluc mali byt tyzden,,trapili ju,lebo si vzdy ihlu pri hrani sa, ohla a snaha sestricky natlacit atb do infuzky bolo mucenie tak hrozne ju to bolelo,,skusali to naviac krat kym to vzdali, vytiahli a znovu ju trapili opatovnym pichanim na ine miesto..toto dvakrat v tyzdni a na treti raz uz som im nedovolila ju trapit,podpisala som reverz a sli sme domov,,doliecila sa tabletkovo, a bez komplikacii. Este aj dnes si vycitam,ze sme tam vtedy ostali.