Syn má 4r a sťažuje sa na bolesť hrdla aj som si všimla že len makku stravu papa tuhu nechce alebo tvrdu..Doteraz ked bol chorý tak mal len soplík a zahlienený na hrdlo sa nikdy nestažoval.kupila som mu neo angin lízatka no 3xoblízol a nechce poradíte ako mu pomocť?
homeogene,hneď pri prvých príznakoch,pomáha aj pri kašli..pri zapale kloktať silný šalviový odvar s octom a medom ak vie kloktať...poprípade koloidné striebro kloktať
Pri deckach pouzivam homeogene9. Vzdy zaberie
Rozkaslal sa dnes rano a zachripa pri kasli.vcera cez den len par x zakaslal a asi 2x ked zaspaval sucho.poradte soplik nema
@veronikaszabova
@gondyo
@luckkaaa
@zuzubb007
Ďakujem
Calcium dat hodinu pred jedlom aby ucinkoval, a nejaký sirup na kašeľ mucosolvan u nás zaberá najviac ale je ďalšich x sirupov, hrudník natrieť nahriatou bravčovou masťou
Ak je to taký plechový kašeľ môže to byť kľudne aj laringitida s tou mám bohaté skúsenosti, tam len calcium, fenistil kvapky, zábal na hrdielko a oddych
kupila som kalciový sirup dakujem hadam pomôže na kašel mám doma solmucol,sinupret
kalciový zabral odstránila zachripnutie no kašel ho dráždi nie často a par x za den ano
Ak nechce lízatko tak asi ani cukríky cmulacie nespala ja by som skúsila doritricin je od dvoch rokov a nám vždy zabral pre mňa doslova najlepší produkt široko ďaleko, prípadne spreje do pusy