ahojte mala ma vysoke teploty a zo spanku sa furt budu s placom chvilu to trva potom zaspi a zas…mala aj pachnucu plienku tak inak ako sme zvyknuti, najprv takou rybynou a potom tak zvldtne neviem ani comu to pripodobnit…ked sa budu s tym placom tak si ruky tak dava na podbrusko..trochu aj kasle myslite ze to je ten mechur alebo proste nejaka ina respiracna choroba? samozrejme ku doktorke pojdeme len sme na cestach momentalne tak aspon ake priznaky ste mali…
@lenagawel Vyzerá to na zápal močových ciest. Určite k pediatrovi.Nenechaj ju trápiť.
Idealny scenar by bol este dnes kupit zberne sacky na moc a rano rovno prist k pediatrovi s odobratym mocom. Druha moznost je kupit si k sackom na moc rovno aj testovacie pruzky (takymi bude testovat aj pediater) a skontrolovat si moc doma. No a ak nezozeniete sacky na moc, tak kazdopadne rano urcite chodte k pediatrovi. Ak ste mimo domova aj zajtra, tak kludne aj hned na pohotovost.
@lenagawel treba dat vyšetriť moč, neviem kade cestujete ale detská pohotovost existuje všade. Keď sa zápal močových ciest nepodchyti včas, a nenasasia sa vhodné ATB, napadne obličky. Je to otázka tak dvoch dni. Takže odchyť moč a zober dieťa k lekárovi. Ja som si tým prešla niekoľkokrát sama a bohužiaľ aj so synom keď bol maličký a skončili sme v nemocnici, zapal moč. ciest sa zvykne rýchlo zvrtnut.
Kúp testovacie pásiky na moč.