Ahojte, ako zistím ci mala na reflux ? Nejaké záchytné body ?vdaka
Pripnem sa.
Pep test
@lucik194 Ako sa dá cez sono zistiť reflux?
Ake stare dieta a ake mas indicie? Ak myslis babatko, u nas okrem grckania boli vselijake zblnkave zvuky, vypinanie sa do luku, budenie sa pri zaspavani, pricom bol vzdy taky pohyb, akoby ho trochu naplo a nieco mu voslo zdola do ust, problemy s krmenim - plac pred kazdym krmenim, najlepsie krmenie bolo v spanku. No a tiez zlepsenie tychto priznakov po nakloneni postielky.
nasmu robili sono
@stanulienkat boli sme na sono, ked bola dcera ako babatko,
tesne predtym ako isla na sono, dostala mlieko napit, najest
na sone bolo krasne vidiet ako jej to beha v trubici hore dole
musi sa dovyvijat traviaci trakt, zaklapka nedrzi ako by mala, preto jedlo beha hore dole
Grca? Vyrazky v ustach v zadu na jazyku. Cervene hrdlo. Chrapci. Kasle. Zvracia....prve mesiace je normalne ze dietatu vychadza...nema traviacu sustavu uplne vyvinutu..
Môj mi začal vracať najprv len tak máličko tomu som nepripisovala význam ved to skoro kazde dieťa si ublinkne, potom však zvrackal po každom jedle, čoraz viac, začal mať vodnatu stolicu, ťažko trávil (po hodine od vypitia mlieka začal strašne plakať, vkuse,, odgrgoval a odvrackal si) tak som zavolala pediatricke, zmenila nám mlieko a je to lepšie.
@marianarem ma 1 mesiac..
@marianarem grcka mi po každom jedle, neviem koľko lebo to vždy prehlta, také cudne zvuky vydava celý deň ako keby také pucenie,natahuje mi ju a po jedle place.. pride ni ako keby ju ta zaha pali
No moze byt, ma to vela deti. U nas to vrcholilo okolo tych 4 mesiacov, take ocividnejsie zlepsenie bolo v 6m. Ta naklonena postielka pomohla, ale inac to bolo treba len preckat.
najrychlejsi sposob sono