Sú nejaké veci, ktoré maličké deti robia, ak ich bolí hrdielko? Momentálne bolí hrdlo mňa a asi sa pridruží aj nádcha 🙄 Mám 9 mesačného chlapčeka a rada by som vedela, ako zistím, či ho bolí? Bude odmietať papať, piť, alebo bude len plakať, či si šúchať krk? 😕 Ďakujem 😅
U mojho syna sa angina aj hnisava zistila vzdy az u doktorky. Nikdy sa na bolest hrdla nestazoval (teraz uz ano - uz ma rozum). Papal vzdy slabo a pri bolavom hrdle rovnako, tak isto aj pil.. Ze ma anginu som zistila len podla vysokej teploty a chybajucich akychkolvek priznakoch choroby.
Bude odmietať papať, piť, možno aj vrackať☹ môj malý chytil angínu keď mal cca 14 mes. Z ničoho nič mi začal v noci o druhej vracať. Ani nevedel chuďatko, že si má sadnúť, ležal na chrbte a vrackal. Bolo to dosť blbé, lebo dva dni nič nejedol, nepil - teda musel, dávali sme striekačkou a on pritom plakal a nadrapovalo ho. Ani sirup na teplotu nevedel zjesť, dávali sme čípky. No kým zabrali ATB, tak bolo hrozne. Držím palce, nech angínu a v podstate žiadnu chorobu nemá.