Dobrý deň syn pred necelým týždňom dobral antibiotiká Augumentin,kvapky do nosa,Solmucol sirup trápil nás vlhký kašeľ a mal aj teplotu. Kedže je taká situácia riešili sme to s doktorkou telefonicky. Kašeľ este zostal ale už menej teraz mu dávam Stopkašeľ.Čo by ste mi odporučili,aby sme sa toho kašľa ďakujem
Nam doma vzdy pomohol ambrobene
Dcéra (4 roky) kašlala asi mesiac a pol potom jej to pomaly udrelo na pľuca a to aj brala už tretie atb, jediné čo pomohlo bol Tymianový elixir z JUST a natierať priedušky a chrbátik masťou
Cibulovy sirup, olejovy zabal na priedusky a veeeelmi pomaha solna jaskyna. Uvolni akoby ten hlien co nejde poriadne stale von. Moja mala prvu noc po navsteve prekaslala a potom bol pokoj. Akoby nej to uvolnilo to co dlhodobo neslo von. Velmi to odporucam
@ivusska881 ahoj, nám sa osvedčila jazvečia masť. Tou som malému potierala hrudník. Kúpili sme ju v lekárni. Pomohla aj mne.
My máme podobný problém. Mala ma 3 roky a je chorlava od januára. Najprv laryngytida a potom sa pripojíl kasel- vo februári dala doktorka antb - prešlo to na tyzden- potom stery- moraxela- prešlo na tri dni- potom ďalšie antb zinat... A stále kašle.v noci zo spánku.. cez deň je úplne v poho. Žiaden kašeľ ani sople a v noci počujem ako sople zatekaju a kašle. Je to hrozne čudne.. tiež všetko s doktorkou riešime telefonicky.. ale mám z toho riadne strachy.. nebolo by podľa vás vhodné ísť k nej osobne a dať ju popocuvat? Alebo je to semeniste ďalšej nákazy ísť lekárovi?
Synovi som davala majorankovy caj.- suseny s troskou medu.