Ako zachytiť moč 18 mesačnej dcérke?

izabel30
11. aug 2021

Ahojte maminy, potrebovala by som radu, ako odobrat moc 18 mesacnej dcerke. Tie sacky, co sa davaju do plienky moc nefunguju, teda vobec.. mate nejake rady prosim🙏🏼Dakujem.

dijka123
11. aug 2021

@izabel30 ja som pouzivala pri dietatku tie sacky a fungovali

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
devin123
11. aug 2021

@izabel30 https://www.drmax.sk/vrecko-na-moc-detske?gclid...
Je to lepiace, lahko sa s tym pracuje.

veronykacs
11. aug 2021

ja tiež používam tie sačiky čo@devin123 , okupem, nalepim sačik, zabalim do deky (plienku nedavam), chvilu ho zabávam, aby vydržal ležať na chrbte a zachvilu ma nacikane :D

dominikag1507
11. aug 2021

@izabel30 my sme teraz isli na poradnu a dr mi sam napisal ze umyt poriadne nocnik umyt dieta a normalne nech sa vycika do nocnika odtial potom odoberies...ale ma teda 2 a pol roka...ked bola mensia tak som jej odoberala tak ze lezala na nepremokavej podlozke a hned po spanku a cakala som 😂ale ten nocnik je istota

vandala
11. aug 2021

@izabel30 skleneny pohar som naplnila vodou, dala na minutku do mikrovlnky sterilizovat, vodu som vyliala, potom cistymi rukami s nim do nocnika, mala sa tam vycikala a obsah som preliala do skumavky.

evaachesa
11. aug 2021

Posaď ju na nočník (poriadne umytý) počkaj kým sa vyciká a potom prelej do skúmavky na moč (kúpiš napr. v zdravotníckych potrebách).

daddyasmr
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
diaalex
11. aug 2021

Moja mamina používala vždy tie čo aj @devin123

1gabriela13
11. aug 2021

@izabel30 my sme potrebovali sterilný moc, a išlo to len tak ze som do vaničky naliala teplú vodu, malú postavila do nej a čakali sme kedy sa vycika. Niekedy to trvalo aj hodinu. Nam tie sáčky nepomohli, o ničom sú, jedine takto sme to vždy robili.