Ahojte maminy, potrebovala by som radu, ako odobrat moc 18 mesacnej dcerke. Tie sacky, co sa davaju do plienky moc nefunguju, teda vobec.. mate nejake rady prosim🙏🏼Dakujem.
@izabel30 https://www.drmax.sk/vrecko-na-moc-detske?gclid...
Je to lepiace, lahko sa s tym pracuje.
ja tiež používam tie sačiky čo@devin123 , okupem, nalepim sačik, zabalim do deky (plienku nedavam), chvilu ho zabávam, aby vydržal ležať na chrbte a zachvilu ma nacikane :D
@izabel30 my sme teraz isli na poradnu a dr mi sam napisal ze umyt poriadne nocnik umyt dieta a normalne nech sa vycika do nocnika odtial potom odoberies...ale ma teda 2 a pol roka...ked bola mensia tak som jej odoberala tak ze lezala na nepremokavej podlozke a hned po spanku a cakala som 😂ale ten nocnik je istota
Posaď ju na nočník (poriadne umytý) počkaj kým sa vyciká a potom prelej do skúmavky na moč (kúpiš napr. v zdravotníckych potrebách).
@izabel30 my sme potrebovali sterilný moc, a išlo to len tak ze som do vaničky naliala teplú vodu, malú postavila do nej a čakali sme kedy sa vycika. Niekedy to trvalo aj hodinu. Nam tie sáčky nepomohli, o ničom sú, jedine takto sme to vždy robili.
@izabel30 ja som pouzivala pri dietatku tie sacky a fungovali