Neviem, ci ide o chripku, ale dnes uz syn zacal kychat, aj sa mu pustili sopliky z nosa. Asi pred mesiacom sme sa konecne zbavili hlienov a teraz mam pocit, ze to zacina znova. Nechcela by som, aby sa ta pliaga rozvinula dalej, co mi radite ? 🙂
Cebion multi kvapky. eukalyptovu masť na hrudníček ( Koalka napr.) nakvapkať eukalyptové kv. aj do izbičky na tamponik pri postieľku pre lepšie dýchanie, morský sprej do nošteka Mar, veľa vetrať,neprekurovať, veľa tekutin...Teraz aj my bojujeme tiež..
http://www.mojalekaren.sk/herbacos-koalka-baby-...
velmi nam pomáha
ja v zime podavam raz do tyzdna oscillococcinum - rozpustit v trosilinke vody a nechat vypit. ako prevencia pred chripkou je to vyborne. Ak zacina uz soplit, mozes vyskusat oscillo 3x denne a uvidis..
nam zas velmi pomaha hned na zaciatku choroby echinacea (kvapky) a vitamin D..zevraj je ucinnejsi proti chripke ako vitam C..vitam C priebeh chripky len utlmuje,ale zevraj vitamin D ho priamo nici....nam to velmi pomaha.. 🙂
teply bylinkovy detsky caj na nachadnutie. plus mu kup vit. c. a preplachuj mu nos slanou vodou.