Ako zabrániť začínajúcej sa chrípke u syna?

monikapalo
14. nov 2011

Neviem, ci ide o chripku, ale dnes uz syn zacal kychat, aj sa mu pustili sopliky z nosa. Asi pred mesiacom sme sa konecne zbavili hlienov a teraz mam pocit, ze to zacina znova. Nechcela by som, aby sa ta pliaga rozvinula dalej, co mi radite ? 🙂

xlucia
14. nov 2011

teply bylinkovy detsky caj na nachadnutie. plus mu kup vit. c. a preplachuj mu nos slanou vodou.

pimpulienka
14. nov 2011

Cebion multi kvapky. eukalyptovu masť na hrudníček ( Koalka napr.) nakvapkať eukalyptové kv. aj do izbičky na tamponik pri postieľku pre lepšie dýchanie, morský sprej do nošteka Mar, veľa vetrať,neprekurovať, veľa tekutin...Teraz aj my bojujeme tiež..

sisaha
14. nov 2011

ja v zime podavam raz do tyzdna oscillococcinum - rozpustit v trosilinke vody a nechat vypit. ako prevencia pred chripkou je to vyborne. Ak zacina uz soplit, mozes vyskusat oscillo 3x denne a uvidis..

vodnarky
15. nov 2011

nam zas velmi pomaha hned na zaciatku choroby echinacea (kvapky) a vitamin D..zevraj je ucinnejsi proti chripke ako vitam C..vitam C priebeh chripky len utlmuje,ale zevraj vitamin D ho priamo nici....nam to velmi pomaha.. 🙂