Ako vyriešiť 2 OČR za sebou?

bubo27
24. máj 2019

Ahojte dievčatá,
chcem sa spytat. náš maly ma kiahne. v nedelu 26.5. mu konci ocrka 10 den. od pondelka budem ja na očr, alebo od utorka. Lebo naša lekárka si neni istá či má tam byť den volna alebo nie.

Preto sa pytam. je možné isť na očr myslim mna ale s inou diagnozou? aby sme to vyliečili, nemám kde ho dať tak preto to takto lepíme.
Ďakujem

vikusjk
24. máj 2019

@bubo27 my sme boli obaja plynule po sebe s rovnakou diagnozou u malej. 10 dni a od 11.dna druhy

ikonica
24. máj 2019

Prestavka nemusi byt a podla mna moze kludne aj rovnaku diagnozu dat..

bubo27
autor
24. máj 2019

@ikonica dakujem krásne, lebo lekarka nema problem mi ju dat aj hned len mi kazala preverit ze ci je to mozne aby som dostala peniaze.
@vikusjk napodobne ako ikonica pisem že chcela som vediet len inromativne lebo lekarka nema problem mi ju dat tu OCR len chcela aj ona vediet ci je to mozne...
ale tiez si myslim ze kedze musi byt ako izolovane dieta ze asi by mohla byt rovnaka diagnoza ved kiahne sa nevyliecia za desat dni...
lebo kontrolu mame mat az ked opadnu vsetky chrasty skor nie...ok. dakujem krasne dievcata 🙂 posielam ❤

ikonica
24. máj 2019

@bubo27 ine by mozno bolo, keby to chcel takto po sebe cerpat len jeden rodic, ale vy ste dvaja, tak naozaj nevidim problem...

bubo27
autor
24. máj 2019

@ikonica volala som aj na socialnu poistovnu. Mala som to štastie na milu pani. Vravela že je to možné ale s inou diagnozou. tak som rada. este raz vďaka krásny deň