Dobrý deň, dcéra začala rozprávať nosom, boli sme veľa krát na ORL aj v HE A nie je indikovaná operácia, no lekár ju veľmi povrchne vyšetril ani nepozrel do tej dierka kde jej tam mandla robí problem, stále sa jej v nose drží streptokok a robí jej problémy kasel a plný nos, v podstate od auguste sme brali niekoľko pamyconu a unifloxov aj celkových antibiotík stále sa to po nič vrátilo, čím vyliečiť mandľu ?
@kacena4 tu nám robili dva krát ma 2 . Stupeň že ešte netreba vyberať
Konvickujte slanu vodu, alebo Vincentku.
zavedte pravidelny vyplach nosa (neveim ako teraz, ale mavali morsku vodu do nosa s meďou a pod.), podporu imunity.. neviem kolko ma rokov, ale tieto infekty prejdu. A velakrat vyber mandle nosnej nemoze... Ked uz je chora, kombinacia vyplach, nasivin, a potom tie atb kvapky.. sinupret, nam vzdy pomohol aj vecer aerius. My sme sa morili, orl lekarov viac navstivili (to este mozes skusit, konzultaciu inde, lebo aktualne sa stretavam s tym, ze sa nevyberaju mandle zaradom kazdemu ako pred 10rokmi...), mandlu mala dcera pod dr "rozbrklu" (neveim co to presne znamenalo.. :D)...
@simca06022011 komvickujeme denne, dávame aj sterimar s meďou, ma 6 rokov občas dávam aj sinupret no musim byt v tom dôslednejšia a vy ste nakoniec nešli na operáciu ?
No naša ide teraz v marci na operáciu. Ale predtým ju na orl liečili, dostala nejaký sprej do nosa a antihistaminika, že veľa krát to pomôže. No našej nie. Vám takú možnosť neponúkli ?
Moj bral nasonex do nosa s prestavkou popritom benne aerius..s upravilo sa mu to
@terka224 nassonex nám dali je to kortikoid dávam jej ho teraz tak uvidíme
@slavomira236 ako dlho ste prosím brali ten nassonex s prestávkou ?
treba fibroskopiu tak sa zisti ako vyzera mandla a ci je velka, bacilonosna (neviem ako to nazvat) a ci treba operovat