Ako vyliečiť červené líčko?

vikulienkal25
15. jan 2018

Ahojte baby môjmu chlapčekovy sa urobilo niečo na licku neviete mi niekto poradiť ako to vyliečiť alebo co by to mohlo byt. Ďakujem

janinah
15. jan 2018

vyzera to ako ekzem,na začiatok skús Holtovu masť z lekárne,

tncka
15. jan 2018

@vikulienkal25 ja by som na to pre zaciatok dala Sudocrem. Mohko by to stacit

07jana2014
15. jan 2018

Holtova masť.

prevenar
16. jan 2018

moze to byt vselico. ..ale vyzera to ako atopicky ekzem. ziadna mast ti nepomoze , ekzem nie je choroba koze, ale autoimunitne ochorenie . najvacsie spustace - vakcinacia, strava a samozrejme genetika . co sa tyka stravy, ak matka koji , tak je dolezita aj strava matky. v zasade je najlepsie vynechat vsetky mliecne vyrobky a mlieko ..a vsetko v com je lepok.

ked to uschne, tak natriet max. bambuckym maslom.

kikus48
16. jan 2018

Je to ekzem. Ked mas daj mu kvapky fenistilu a chod k dr pretoze sa este moze zhorsit a rozsirit

prevenar
16. jan 2018

@kikus48 samozrejme fenistil nepomoze k nicomu, kedze fenistil nevie vyriesit autoimunitne ochorenie ..presne preto je zbytocne ist aj koznej, kedze jedine co ma kozna su 2 veci a to - antihistaminika, ako fenistil a kortikoidove kremy . to vsetko len zakryva priznaky ochorenia a nic neriesi. vsetko prepukne neskor a este horsie . na 100% .

lenadka
16. jan 2018

Nepíšeš vek malého. Ak začínate s prikrmami môže to byť reakcia na novú potravinu, ekzém. Vysušiť holtovym krémom alebo sudocremom. Po vysušení premastovať tak ako tu už radili ostatný. Ten fenistil je aby si to neskriabal proti svrbeniu a tým nezhoršil.

lenadka
16. jan 2018

Ostatní

aduska121
16. jan 2018

Holtov krem by mal zavrať mali sme nieco podobne po celej tvaricke behom troch dni to mal prec ...je to volnedostupne a lacne vyskusaj ☺

erickatt
16. jan 2018

@vikulienkal25 ked kojis, uuuuplne vyrad MED, ORECHY A ČOKOLÁDU

kikus48
16. jan 2018

@prevenar mudra odpoved ale ekzem je alergia. Fenistil akutne doma kym neidu k dr a potom o na liecbu ekzemu sa pouziva mnoho pripravkov ....

vikulienkal25
autor
16. jan 2018

Ďakujem krásne za rady skúsim tu holtovu masť

kikus48
16. jan 2018

Musis ist k dr aby ta usmernil v stravovani. Ak je babo dojcene vynechaj mliecne vyrobky a alergeny. Ak zavadzas prikrmy porozmyslaj ci to nie je reakcia na nieco nove. Ekzem sa musi osetrit aby sa nerozsiril a nezinfikoval. A urcite nejake antihistaminika mu treba. Usmerni ta koziar alergolog ci pediater. Lepok s tymto nema nic. Kozny nalez pri nom je uplne iny.

prevenar
16. jan 2018

@kikus48 hej a kolko krat musis aplikovat ten fenistil, kym sa pacient vylieci ? ..ale zas na druhej strane , co robia ini so svojimi detmi je ich vec.

livka_
17. jan 2018

mame to iste. je to atop.ekzem. lekarka nam dala 15ml krem laroche posay lipikar ap+

kikus48
17. jan 2018

@prevenar prosim ta co aplikujem? Ale ked ta nieco svrbi tak to nechas len tak? Fenistil ekzem nevylieci ale zmierni svrbenie. Zabrani aby si to dieta skrabalo a zinfikovalo. Aspon kym nedostane od lekara lepsie lieky. Ty by si dieta nechala tak alebo natierala bam.maslom...lebo aj tak nic nepomoze.... tak si ma pobavila

kikus48
17. jan 2018

@livka_ ten krem poznam a je vyborny

maja2233
17. jan 2018

Ja by som sa poradila s dr. Aj moj syncek mal nieco podobne na rucicke a dr mi povedala ze su to vysusene miesta. 2 tyzdne to natieram kremom excipial u lipolotio a uz to zmyzlo. Ale najskor je dobre vediet odborny nazor na to co to vlastne je.

prevenar
17. jan 2018

@kikus48 v prvom rade skoc ocnemu ..aby si zistila , ze som muz. napoveda - podla ikonky.

s ekzemom mam velke skusenosti hlavne co sa tyka prirodnych -pre zdravie neskodlivych rieseni. na neskodlivost pre zdravie pri fenistile ci kortikoidoch mozes zabudnut ...ale ako som pisal vyssie co sa tyka mojich rad - ber , alebo nechaj tak, kto co natiera na svoje dieta nie je moj problem.

kikus48
17. jan 2018

@prevenar ty skoc k ocnemu.... o kortikoidoch nepadla rec

kikus48
17. jan 2018

@prevenar okrem toho kazdy tu nieco pisal ... svoj nazor... tak co sa obuvas .... podla mna lipikar je uzasny a zaberie, lepsie ako bam.maslo. Kortikoid by som nikdy na tvar nedala. A mamka by sa mala poradit s dr

kikus48
17. jan 2018

@kikus48 okrem toho aj mne je jedno ... vsak kazdybda dietatu co uzna ... fakt nemam chut a cas s tebou sa tu o debilinach bavit .
.takze koncim

prevenar
17. jan 2018

@kikus48 ja ta neoslovujem muzskym rodom . vyborny napad 🙂

mishicca
17. jan 2018

Podla mna atopicky...teraz sa aj ochladilo...aj moja ma cervene nohy ale. BIODERMA ATODERM- intensive baume alebo PP baume... do 2 dni to nema..len stoji 22 e.

lenka15101510
19. jan 2018

@vikulienkal25 my máme odskúšaný TOPIC SKIN krém na tvár a telo od Kamedisu. Je to tradičná čínska medicína, na prírodnej báze, takže som sa toho nebála, že by to mohlo malej ublížiť. Ešte k tomu je vhodný pre deti od narodenia. A je to dosť veľký krém, čiže už ho mám mesiac a stále je tam viac ako polovica. Ale my ho používame všetci traja :D