Ahojte maminy, o dva týždne nás čaká nasadenie kranialnej ortezy - prilbičky, ak ju mali aj vaše bábätká, ako to cele znášali? Zvykli si rýchlo alebo to bol boj?
uplne bez problemov. ja som mala vacsi stres ako dieta a to sme ju nosili po operacii asi rok a pol
Mame 2 deti a obe to nosili. Nehovorím, ze to bolo vzdy lahke (najhorsi je zaciatok, je to nieco nové a aj dieta sa musi do toho vzit a aj rodic). Ale netreba polavit. Nase deti uz su skolkari a práve dnes sa bol nas syn strihat a tak som si povedala, aku mas krasnu hlavicku (mal tazku dvojitu deformitu). Drzim palce, aby ste to zvladli, vysledok bude skvely.
Tiež nám hrozila a vtedy dr povedal,že deti si rýchlejšie zvyknú, ako ich rodiča 🙂
@t1nusa obe moje nosili, znášali to uplne v pohode. Dovolím si tvrdiť, že "problém" s tým majú skôr ich rdicia. Inak, bud rada, že ju nemas v lete, lebo to je iný masaker🤦♀️ v zime o chvilju schovať pod čiapku, ani ju neuvidia iní. Plus výhoda za mna, aj keď si ti buchne hlavicku, žiadny strach, chráni ho prilbicka 👌
Ďakujem ženy, bohužiaľ sme sa tomu nevyhli aj napriek polohovaniu, ale verím, že ju nebude musieť mať dlho na hlavičke. Počula som, že v lete to je horšie tak sim rada aspoň za ti, že nám ti vyšlo na zimu. Aj keď ma to veľmi hnevá, že som tomu nedokázala zabrániť 🙁
@t1nusa ale prosím ta, hlavne si ty nič nevycitaj 🤦♀️ hlavička sa rýchlo pekne upraví, my sme nosili okolo 4 mesiacov, aj som bola prekvapená, že to šlo tak rýchlo. Za tu peknú hlávku to rozhodne stojí, neboj 👌 plus ako som písala, nemusis sa báť ze si porani/rozbije hlávku. Mne osobne to potom ešte aj chýbalo 🙈😁
Neboj hlavičku bude mat za par mesiacov ako lusk. Moj si zvykal do 1 tyzdna a potom uz dobre
@t1nusa ja osobnú skúsenosť nemám, ale synovec ju nosil. A nemali žiadny problém, zvykol si velmi rýchlo. skôr potom, keď ju už nosiť nemusel bol problém že mu chýbala 😀 ale to trvalo tiež len chvíľu..