Ahojte viem ze tato tema je tu milion krat riesena ale caka nas mri. Mala ma rok a 3 mesiace. Otazka znie ako uspavaju deticky? cez kanylu alebo nejakym sirupom? treba aby sme boli pritom hospitalizovany? alebo sa da len ambulantne ? (prideme / urobia/ odideme)… Ako to znasaju deticky po prebrati? dalujem
@nikol1288 my sme boli na CT (2roky) drobec bol v celkovej anestéze, ráno mu napichli kanilu...dali mu nejaké lieky pred anestezou...po prebrati nesmel dve hodiny jest ani piť...bol plačlivy ale nič hrozne...celkovo sme tam boli 3 dní. Držím prsty nech dopadne vyšetrenie ok
Môj malý bol tiež, anesteziológ prišiel priamo na MR pracovisko, niečo mu pichol do žily, povedal teraz sa nezlaknite a už aj odkvacol. Prebudenie si už nepamätám, ale určite to bolo v poho, keď si nepamätám 🙂
@nikol1288 V Bratislave davaju kanylu, treba tam byt 3 dni dokopy. Nalada po prebudeni byva rozna, moja bola vela krat a zakazdym to bolo ine .. od kludnych stavov az po velku zlost a plac. Ale ona bola tak celkovo skor zlostne babatko. Mozno to v inych nemocniciach robia inak. Drzim palce.