Ako ste zvládli trakciu dieťaťa kvôli vyskočenému bedrovému kĺbu?

jajkav2
13. okt 2015

Sú tu nejaké mamičky, ktoré majú za sebou trakciu kvôli vyskočenému bedrovému kĺbu??? Ako ste to zvládali a ako to zvládali Vaše detičky??? Máte nejaké rady alebo triky, ktoré by mi to uľahčili??? A ako ste žili so sadrou??? My máme momentálne za sebou prvý týždeň trakcie, čakajú nás ešte dva. Ale je to hrozne namáhavé, hlavne psychicky. Preto ma zaujíma, ako ste na tom boli vy????

sandey
13. okt 2015

Ja som ako mala mala veľmi dlho sadru, mala som vyklbený bedrovy klb

jajkav2
autor
13. okt 2015

My sme teraz zavesený a potom bude sadra ževraj na dvakrát 4-6 týždňov. Ako ste to zvládali??

sandey
13. okt 2015

Mňa nakoniec museli zoperovat

jajkav2
autor
13. okt 2015

Ale ja som myslela na trakciu dieťaťa. Mám trojtýždňové dieťa a to je na trakcii. Prepáč asi som zle napísala príspevok

stepanka274
13. okt 2015

Aj ja som sa ako mala narodila s vyklbenymi nozickami, mama mi hovorila ze som bola na takom. Sirokom molitane nohy dosiroka ako spagat, volala to strojcek, mam aj fotky z tej doby, bola som tak 18 mesiacov, mama ma tam poctivo davala, ani som nechodila, ale potom sa narodil brat tak na to nemala energiu ani cas, tak ma tam uz nedavalax hned som zacala chodit, neboj zvladnete to, musis za tym vidiet ze babo bude zdrave a pomoze mu to