Ako ste zistili,že vaše detičky potrebujú okuliare?Robili niečo z očkámi??naša pri televízore tak divne otvára očká a akoby nimi guľala,? ďakujem
@dskjhfdlkdjhl periatricka jej dala čítať ešte ju pochválila že šikovná a na očnom sme boli pre to gulanie a puf dioptrické okuliare musí nosiť... toľko ku pediatickam
@lily14 tak pediater nemusi odhalit vsetko, preto sa posiela na odborne vysetrenie, ked sa nieco nezda, predsa len ocny lekar vie toho v tomto smere viac a ma aj lepsie moznosti. Ak sa Ti Tvoja pediatricka nezda, tak si najdi lepsiu.
@dskjhfdlkdjhl pravda☺️
@lily14 aj naša pri tv gulala ocami a schovavala si tvar do vankúša,neskôr jej začali pri tv aj slzit
@eriksonka1234 a čo ti bolo?prestala? nosíte okuliare?
Ja mám 4 ročného syna a my sme boli najprv u pediatra ale potom sme boli v grandoptical a tam nám potvrdili že malý musí nosiť okuliare. Optometrista bol fajn, malý sa troška bál ale pán sa s ním stále o dačom rozprával a vtipkoval takže to zvládol super. Už máme aj okuliare a dokonca si na ne celkom zvykol.
@lily14 pediatricka na preventivke kontroluje zrak, zvycajne sa takto pride na problem. Ak sa Ti nieco nezda, tak treba povedat pediatricke a samozrejme-treba obmedzovat sledovanie TV, nahradit zaujimavejsou cinnostou😉