Ahojte. Mám mesačného krásavca a dnes sme boli u doktora. Na jazyku máme biele bodky (žabka) dostali sme takú zarabanu vodičku a máme vytierat ústočka. No poviem vám je to boj... Vrtí sa, nasilu mu otvárať ústočka.... No hrôza... Ako ste to robili vy? Ďakujem za odpovede 😃
tak hádam si silnejšia ako mesačný drobec 😉 omotaj si malíček gázou,namoč a vytieraj pusu
@malaada Môžeš urobiť aj tak, ako hovorí šťastná blcha, ale môžeš skúsiť aj tak, ako radí janinah, pusinku mu otvoríš tak, že mu stlačíš líčka, ideálne je, ak ho budeš mať v perinke, vtedy sa ti nebude vrtieť a tým, že stlačíš líčka pusinku proste otvorí, s tým nič nenarobí. prípadne spoj obe varianty. Pozor, farbí to jak fras a nejde to vyprať (väčšinou), teda ak máš genciánku (aj keď tá sa už dnes dá nahradiť).
Dnes som to skúsila s vatovou tyčinkou. Ale skúsim to aj ako radia baby hore. A vodičku máme takú priesvitnu.. Nie tu čo farbí 😉
aj my sme museli vytierat usta. ako som to robila? ze som to delegovala na ocinka. on je v nasej domacnosti ten, co robi tieto neprijemne ukony, ako kvapkanie do oci, vytieranie ust a podobne 🙂 ale teda robili sme to na prste a gazou. tak povedala lekarka aj v lekarni.
ahoj., ja som si tym natrela prsnik/flasku od mliecka a dalo sa.. aj ked neviem ci to bude to iste 🙂