Ako sa zbaviť žabky u dieťatka?

evita356
2. jan 2012

Ahojte moja mala ma uz ponad mesiac zabku v ustach,nevieme sa toho zbavit,neviete mi poradit nejake babske rady?vdaka

vefi89
2. jan 2012

@evita356 skús pozrieť túto stránku, snáď niečo pomôže 😅
http://detskechoroby.rodinka.sk/detske-choroby/...

aklimka81
2. jan 2012

@evita356 mne poradila detska doktorka asi 1 dcl prevarenej vody a mala lyzicka sody bikarbony a vytierat gazou..

tunzal
3. jan 2012

@evita356 ahoj nám doktorka dala takú bielu vodičku, a za dva dni žabka bola preč, a ešte som vyvárala cumliky aj 3 krát za deň. nám to pomohlo. skúšali sme aj soda bikarbonu ale to bolo nanič.

nika31
27. sep 2012

ahoj, moja malá mala v 2 mesiaci strašný povlak, doktorka nám poradila vytierať gázou, nepomohlo, len sa jej to zhoršovalo, také to mala rozšírené všade, už jej chcela dať antibiotiká, vtedy som si tu na MK prečítala, že je to mám vytrieť gázou namočenou v odvare z repíka, hneď jej to zmizlo, ako som jej to vytrela, nechcela som tomu ani veriť, že obyčajný repík dokáže toto. tak som jej potom ešte vytierala preventívne týždeň každý deň ústočká, krásne sa jej to vyčistilo a viac sa to nevrátilo. a odporučili mi dávať jej Biogaiu, kvapky pre novorodencov, tak to tiež užívame.