Dobrý ďen, prosím Vás viete mi niekto poradiť ako sa zbaviť vši a nezničit pritom vlasy.
Dlhé roky sa starám o vlasy prírodnou kozmetikou a stačí mi zlý šampón a mám vlasy v katastrofálnom stave. Sestra to doniesla zo školy, ešte som si nič nenašla ale preventívne by som si mala asi niečo na to dať. Ďakujem vopred za radu
@dzescebuly a to stačí len za uši aby som sa toho zbavila, ak by som to popripade mala
@nikol117nika v DMke maju 100% natur, okolo 11€ flasticka s kvapatkom.
Myslím ze olej ich udusí, živé. A vyzehlenie zničí hnidy. Netuším ci dostatocne
@nikol117nika skus si poriadne naolejovat vlasy, nechaj pôsobiť aspoň hodinu a potom žehliť vlasy kazdy den, plus stále dokolecka vycesavat aj 4x denne so speci hrebeňom. Plus každý deň prať postelne prádlo. Prešla som si tým s deťmi pred 3 mesiacmi 😥
Ďakujem za radu 🫶🏼my máme doma len Losinit a neviem ake by som mala vlasy po tom. Zatial som prebehla hrebenom sama a nic som nenasla ale preventivne vyskúšam, lebo mam dlhšie vlasy a nie najredšie tak by som mala boj sa toho zbaviť
@nellyuana v dm som nasla len tento :/
@nikol117nika pomáha aj tento. Ja som si dávala aj ten Losinit a tak dobru kvalitu vlasov som snáď nikdy nemala 😁
@nikol117nika tea tree olej za uši nakvapkat