Ako sa zbaviť vši a nezničiť pritom vlasy?

nikol117nika
9. dec 2024

Dobrý ďen, prosím Vás viete mi niekto poradiť ako sa zbaviť vši a nezničit pritom vlasy.
Dlhé roky sa starám o vlasy prírodnou kozmetikou a stačí mi zlý šampón a mám vlasy v katastrofálnom stave. Sestra to doniesla zo školy, ešte som si nič nenašla ale preventívne by som si mala asi niečo na to dať. Ďakujem vopred za radu

dzescebuly
9. dec 2024

@nikol117nika tea tree olej za uši nakvapkat

nikol117nika
autor
9. dec 2024

@dzescebuly a to stačí len za uši aby som sa toho zbavila, ak by som to popripade mala

madeincssr
9. dec 2024

@nikol117nika v DMke maju 100% natur, okolo 11€ flasticka s kvapatkom.

cecilia29
9. dec 2024

Myslím ze olej ich udusí, živé. A vyzehlenie zničí hnidy. Netuším ci dostatocne

nellyuana
9. dec 2024

@nikol117nika skus si poriadne naolejovat vlasy, nechaj pôsobiť aspoň hodinu a potom žehliť vlasy kazdy den, plus stále dokolecka vycesavat aj 4x denne so speci hrebeňom. Plus každý deň prať postelne prádlo. Prešla som si tým s deťmi pred 3 mesiacmi 😥

nikol117nika
autor
9. dec 2024

Ďakujem za radu 🫶🏼my máme doma len Losinit a neviem ake by som mala vlasy po tom. Zatial som prebehla hrebenom sama a nic som nenasla ale preventivne vyskúšam, lebo mam dlhšie vlasy a nie najredšie tak by som mala boj sa toho zbaviť

nikol117nika
autor
10. dec 2024

@nellyuana v dm som nasla len tento :/

nellyuana
10. dec 2024

@nikol117nika pomáha aj tento. Ja som si dávala aj ten Losinit a tak dobru kvalitu vlasov som snáď nikdy nemala 😁