Ako sa zbaviť vši?

9. dec 2023

ahojte žienky ako sa zbavit vši mala dostala v škole a neviem sa zbavit zmiznu a potom zase mate neajaky overeny sprej ..lebo šampon sme maly a veru nefugnuje dakujem za každu radu

mamickalisticka
9. dec 2023

Šampón na psy. U nás vždy 100% účinný.

dzescebuly
9. dec 2023

A hnidy ručne vyberať,každý deň,vlas po vlase -doslova

palicka
9. dec 2023

Sampon, potom dohladat, ci nejaka ziva nezostala. Hnidy vytahat, vlasy zehlit..

elmivelmi
9. dec 2023

musis hnidy hlvne povyberat,sampon znici len vsi,hnidy nie.Alebo opakovat kazdych 7dni ked sa zacnu liahnut.

euka210
9. dec 2023

Paranit...umyt, vycesat hnidy a skontrolovat hlavu. Po par dnoch zase a po tyzdni zase, aj po 2t. Staci 1 hnida ked ostane, tak to zacne zase.

ruzasipova
9. dec 2023

Znova a znova umyvat. Ja som to umyvala u dcery kazde 4 dni a do zblaznenia vycesavala. U nej v skole sa to tocilo snad 2 mesiace. Paranit ma aj 24-hod sprej voci ochrane, ak vsi nema ale v kolektive sa vyskytnu.

kacenocka2
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kacenocka2
9. dec 2023

Tea tree olej..vtrela som po vlasoch aj na kožu,nechala 30 minút zabalenú hlavu v igelitovom sáčku a po 30 minutach umyla šampónom na vši..do 4 dní boli preč,tie suche hnidy mrtve postupne z vlasov vypadavali same.. ráno sme aplikovali ten olej a večer premyli vlasy octom

marcellka32
10. dec 2023

Šampón na psy každé 3 dni, mokré tým hustým hrebeňom vycesavat po prameni, zakaždým utrieť do bielej servítky, suché vyžehliť...opakovať proces každé 3 dni, dcéra má husté vlasy po pás, som myslela že sa zbláznim

bylinka25
10. dec 2023

Neter v minulosti doniesla z detského tábora a začali preteky z časom.
Ako riadia ženy, šampón pre psíkov, myslím, že ešte je ten Ortosan, umývať pravidelne, vyčesávať takzvaným "všivákom" mamičky to poznajú, je to ten veľmi hustý hrebeň, pravidelne prať posteľnú bielizeň, prípadne aj plyšové hračky, ak ich dieťa má na posteli.