Ahojte, neznalá prvorodička žiada o pomoc. Malý má 16 mesiacov a už týždeň a pol má sople. Netuším, odkiaľ to nabral, nikto nebol chorý, ani sme sa necítili zle. Nič iné mu nie je, žiadna teplota ani kašeľ, neboli ho hrdlo. Dávam mu sinupret, odsávam, inhaluje vincentku. Striekam mu eucasol na vankúš. Ale stále sa nevieme zbaviť tých soplikov. Už to trvá dlho a nemení sa to, stále priesvitné ťahave sople. V pondelok s nim pôjdem k Dr, ale čo dovtedy? Ešte ani raz nebol chorý nič mu nebolo tak ja netuším, čo čakať
Tyzden a pol nie je este dlho, 2 tyzdne je u takych malych deti bezne. U mojho to tiez este na 10.-11. den casto vyzeralo, ze to nikdy neskonci, ale na ten 14.-15. den uz bol koniec.
Ďakujem za radu...uz neviem, či mu vôbec dávať nasivin a tak, keď je to už takto dlho...prerezávajú sa mu aj dve stoličky naraz, môže to byť aj z toho? Už aj svokra mi bludy rozpráva a sama neviem, ako malému pomôcť ..ale tak vydržíme pár dní a snáď sa to už zlepší
Nasivin uz urcite nie, ten sa ma davat len do 7 dni, inac moze vzniknut zavislost. Naozaj by som este neplasila, nie je to nic nezvycajne. Ked to bude trvat este dalsi tyzden, tak by som isla k Dr., ci nie je v nose bakteria.
Davaj skor uz morsku vodu a pridat antihistaminikum
Ja som davala inak nasivin aj dlhsie, snad sa mi dieta neudusi ked vidim ze nemoze dychat
Ja som teraz prvý krát vyskúšala použiť pri soplikch esencialne oleje, veľa kamarátiek používalo a
Pri dvoch deťoch som bola stále v kolotoči odsávanie sprej jeden druhý a stále dokola a noci bez spanku keďže sa budili na plný nos. Oveľa rýchlejšie sme sa z toho dostali za mňa super pozrite si ja som kvapkala 2-3 kvapky na pár minút cez deň som niekoľko krát zapla difúzer https://bewit.love/sk/produkt/breath?i=cgqnf9w6...
A používam aj ja keď mám plný nos to to sprej do nosa som kupovala na litre
Aj som isla pisat ci nejdu nejake zubky. Lebo mojim prave vtedy isli sople. Hlavne stolicky a ocne zubky.
Vtedy su celkovo dutiny nejako viac uvolnene ci namahane alebo ako to napisat. A tvoria sa sople.
U nas to bolo pri zubkoch ozaj bezne. Napr dcerka mala aj hnacky.
Sople trvajú 10-14 dní väčšinou