Ako sa zbaviť soplíkov?

lucinka139
2. jún 2014

Dobry den chcela by som sa spytat mala mava dost casto sopliky minule mala nesli jej to odsavackou anu vysat tak nam doktorka predpisala sinupret zhruba po dvoch tyzdnoch to preslo ....teraz to mame zase ale tak ze jej to tecie dole a pri kaslani ju ztoho napina ...vcera sa dokonca dovracala ...poradte ako sa toho co najrychlejsie zbavit

vefi89
2. jún 2014

najlepšie zájsť na ORL

grossmann
2. jún 2014

moja mala nie a nie 2tyzdne sa ich zbavit, tak som este skusila vesat mokre plienky nad postielku ked spala a do 3 dni boli prec....proste vlhky vzduch a zvysena poloha - podlozit trosku madrac, alebo dat vankus, podla veku dietata....mojej to pomohlo a preventivne davam aj teraz mokre plienky nad psotielku a lepsie mi spinka...

darina1952
2. jún 2014

Ahoj, skús jej najprv pouvoľňovať soplíky morskou vodou napr. Stérimar alebo Vincentkou do nosa - v lekárni ti poradia a následne po uvoľnení soplíkov aplikuj kvapky do nosa pre bábätká Nasivin... bolo by dobré aby sa na tie soplíky pozrela aj lekárka, možno má maličká zápal dutín a tu by už trebalo nasadiť aj lieky - napr. kvapky Pamycon - to sú antibiotické kvapky do nošteka/oka.