Pekny vecer prajem som zufala🙈. sme uz 3 tyzden doma najprv vracanie potom teploty a teraz sopliky ... najprv upchaty nostek s tym ze sa nedali vytiahnut.. pouzivali sme nasivin a sinupret a este aj morsku vodu .. teraz sa jej pustili ale uz tyzden a pol taham aj 6 krat denne vysavacom .. dcerka vie aj sama vyfukat .. ale kedze sme doma tak jej vytahujem vysavacom.. a stale vela a vela .. prosim ako sa ich zbavit co narychlejsie? Sopliky jej nezatekaju do krku .. prosim o radu 🙏
Ano iba sopliky chora nebola min. Rok a pol 🙂 a teraz tyzden skolka a 3 tyzdne doma .. nie biele a huste sopliky ..viete mi napisat konkretne koloidne striebro? Dakujem
Ten soplík trvá už dosť dlho ... pokiaľ voľnopredajné lieky nezaberajú, treba ísť k pediatrovi ... urobiť výtery z nosa, z hrdla, nenechať sa pediatrom odbiť ... možno má nejakého pneumokoka, streptokoka, u škôlkárov bežné ... podľa výsledkov nasadiť zodpovedajúce antibiotiká ... inak to bude kolotoč furt dookola.
@dzulli1980 dakujem pekne doktor ma uz 3krat vybavil cez telefon 🤦♀️ pockam ci sa to zlepsi cez vikend a ked nie budrm ju musiet uz nastivit..
@dzulli1980 nam sa pustili minuly tyzden stvrtok a do dnes ich stale vysavam kazdy den ... dovtedy boli sopliky zastavene
V lekárni si vypytaj nejaké ti poradia 😉
Ahoj, nam doktorka povedala cim viac tahame tym viac sa tvori, a mala pravdu. Postupne sme znizovali tahanie, iba rano a vecer a do tyzdna sa to upravilo.
Urob malej výplach noda striekačkou, vyjde aj to na co ani nemyslíš, fantasticky vycisty aj baktérie
@eririka ahoj prosim ta a co tam mam dat do striekacky? Voda so solou?
Áno alebo mozes taky harmanček, salvia, cajik spraviť, uvidis krásny výsledok
Napíš spravu, poradím
Ma iba sopel? Nemôže to byt alergia? Ma nejakú farbu ten “soplik”? Skús koloidne striebro nám vždy zaberie 😉