Ako sa zbaviť soplíka u trojročnej?

30. sep 2021

Pekny vecer prajem som zufala🙈. sme uz 3 tyzden doma najprv vracanie potom teploty a teraz sopliky ... najprv upchaty nostek s tym ze sa nedali vytiahnut.. pouzivali sme nasivin a sinupret a este aj morsku vodu .. teraz sa jej pustili ale uz tyzden a pol taham aj 6 krat denne vysavacom .. dcerka vie aj sama vyfukat .. ale kedze sme doma tak jej vytahujem vysavacom.. a stale vela a vela .. prosim ako sa ich zbavit co narychlejsie? Sopliky jej nezatekaju do krku .. prosim o radu 🙏

jjanulienka
30. sep 2021

Ma iba sopel? Nemôže to byt alergia? Ma nejakú farbu ten “soplik”? Skús koloidne striebro nám vždy zaberie 😉

autor
30. sep 2021

Ano iba sopliky chora nebola min. Rok a pol 🙂 a teraz tyzden skolka a 3 tyzdne doma .. nie biele a huste sopliky ..viete mi napisat konkretne koloidne striebro? Dakujem

dzulli1980
30. sep 2021

Ten soplík trvá už dosť dlho ... pokiaľ voľnopredajné lieky nezaberajú, treba ísť k pediatrovi ... urobiť výtery z nosa, z hrdla, nenechať sa pediatrom odbiť ... možno má nejakého pneumokoka, streptokoka, u škôlkárov bežné ... podľa výsledkov nasadiť zodpovedajúce antibiotiká ... inak to bude kolotoč furt dookola.

autor
30. sep 2021

@dzulli1980 dakujem pekne doktor ma uz 3krat vybavil cez telefon 🤦‍♀️ pockam ci sa to zlepsi cez vikend a ked nie budrm ju musiet uz nastivit..

autor
30. sep 2021

@dzulli1980 nam sa pustili minuly tyzden stvrtok a do dnes ich stale vysavam kazdy den ... dovtedy boli sopliky zastavene

jjanulienka
30. sep 2021

V lekárni si vypytaj nejaké ti poradia 😉

ninakajka
30. sep 2021

Ahoj, nam doktorka povedala cim viac tahame tym viac sa tvori, a mala pravdu. Postupne sme znizovali tahanie, iba rano a vecer a do tyzdna sa to upravilo.

eririka
1. okt 2021

Urob malej výplach noda striekačkou, vyjde aj to na co ani nemyslíš, fantasticky vycisty aj baktérie

autor
1. okt 2021

@eririka ahoj prosim ta a co tam mam dat do striekacky? Voda so solou?

eririka
1. okt 2021

Áno alebo mozes taky harmanček, salvia, cajik spraviť, uvidis krásny výsledok

eririka
1. okt 2021

Napíš spravu, poradím