poradíte mi niekto ako sa zbaviť Sorru v ústach mam 11 a pol mesacnu dcerku a pravidelne sa jej robi soor v puse lekarka nam dala neaku tabletku na rozpustenie do vody a potierat a nepomaha to a teras mame este aj hnacku idu nam zubky a skoro nic nechce vziat do pusy skoro ziadne jedlo co robit ako sa toho zbavit dakujem
Nasad dcere probiotika infants dophilus a nedavat malej pyskotky nic sladke aj ovocie skor kyslejsie nie banany a take
Drzim palce
Vit. C a D
Nám nič prírodné nepomohlo (ani babské rady), stále sa to zhoršovalo a tak sme dostali candibene sprej, dva dni som vytierala vatovou tyčinkou a úplne zmizlo /klop klop/, aj na bradavky som si to striekala, fľašky intenzívne vyvárala...užsa neopakovalo
Áno, súhlasím s vyššie uvedenými príspevkami - nič sladké!!! Iba sa to zhorší - čiže v žiadnom prípade práškový cukor! Je to pleseň! My sme na to mali Nizoral tabletku - rozpustiť a vytierať, aj bradavku a môže pri tom byť súčasne aj začervenaný zadoček. Dr. povedala, že aj keď to prehltne, je to ok, môže to byť aj vo vnútri.
A ten sprej candibene - je tiež na plesňovité ochorenia, tak možno aj lepšia aplikácia...
druhorodena to mala hned po narodeni. fakt hrubu vrstvu. manzel jej to poriadne vytieral gazou namocenou najprv vo vode s praskovym cukrom a sodou bikarbonou. islo to pomaly ale zbavili sme sa toho uplne