Ako sa zbaviť sladkej chrasty raz a navždy?

viki128
9. nov 2024

Syn 4 ročný máva odmalička sladkú chrastu, vždy sa mu spravila keď bol chorý, teda keď sa oslabila imunita. Vždy pomohol jedine kremik s koloidnym striebrom Ialugen Plus, žiadne iné ani antibioticke masticky nepomáhajú. Teraz v septembri sme mali covid a odvtedy sa jej nevieme zbaviť. Vyšiel mu na steroch zlatý stafilokok, a už som na nervy. Vybral už aj antibiotiká a stále sa to vracia. Kremik začne pomáhať a potom zase a zase. Malý bol od septembra dokopy 2 týždne v škôlke, ved mňa už vyhodia z práce. Kúpila som teda koloidné striebro v spreji ale vôbec nič nerobí. Imunitu posilňujeme dlhodobo. Vždy sa tá chrasta vracia ale, maximálne tak do týždňa sa jej zbavíme. Ale toto už ide dlho, doktorka už nevie, antibiotika nepomohli, že máme kremikovať.. No a vždy sa to vráti väčšie a väčšie.. Kto s tým má skúsenosti prosím? Čo už mám robiť aby sme sa toho zbavili

nellyuana
9. nov 2024

@viki128 moj syn je maval a pomohol mu olivový olej a kys.acetylsalicilovou (zarabene v lekarni). Vyskúšaj, možno pomôže, môjmu sa odvtedy nespravila