Nám nič nezaberá, malý má 6 týždňov a stále mi vracia, už som z toho zúfalá. Aj keď sa s ním vôbec nehýbe po kojení, i tak vyvracia veľké množstvo mlieka. Skúšame nutriton aj sirup gastrotuss , polohujeme a všetko bez úspechu. Doktori iba vravia, že z toho treba vyrásť,ale ja by som potreboval pomoc teraz. Ďakujem
mne pomohlo gastrotuss, polohovanie a ziadne odgrgavanie. Po papani nechat v klude
ahoj aj kamoske to robil maly a ta ho po kojeni dala trochu visie nie uplne lezat a prestalo to tak trba vyskusat ked ho nakojis tak ho daj napr.do autosedacky alebo lezat na vankus a uvidis
Ahoj - skús si u lekárky dať predpísať SabSimplex - ten je na reflux
postielka hore, tiez som velmi nedavala odgrgavat 😅 inac to neslo a casto mi aj sedela aj spavala v sedacke ten detskej fisher price (musela som ju mat aj v nemocke. tam si krasne aj odgrgla. pouzivat bud mlieka ar alebo nutriton. inac moja ma 13mesiacov a este sme sa toho nezbavili 😠 ale je to ooooovela lepsie. ono pridu prikrmi a bude lepsie
aj my mame reflux, ale nie az tak silny... bohuzial skusenost s nutritonom nedopadla dobre... maly hned po pouziti spustil neskutocny plac a strasne sa pucil... to trvalo pri kazdom pouziti, tak sme nutriton vysadili... niekto ma dobre skusenosti aj so sirupom gastrotuss....
https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/sirup-gastrotuss-mate-s-nim-skusenosti/
Ahoj aj my sme mali reflux,ale tiež nebol až taký silný,ja som dávala len pred každým jedlom tuším 1ml gastrotusu,ked sme začali papať príkrmy,tak sa to postupne začalo zlepšovať a do roka nám úplne zmyzol
Ahoj. Moja dcera tiež mala reflux a popritom som aj kojila. Najpv sa troška napila nutrilonu špeciálne na reflux a potom som ju nakojila. Dcérka spávala v našej posteli a mali sme 2 vankúše takže bola riadne podopreta 😀. Nám to pomáhalo. Držím vám palce.
My sme malej davali nutrilon AR.. Ale ak kojíš tak to nie je pre teba. My sme bohužial mliečko nemali. ☹