Mamičky, prosím Vás o radu. Naš syn 7 ročný kašle už 2.5 týždňa, najprv hral ATB, potom sirupy na suchý, dráždivý kašeľ, teraz zase berieme lieky na vykasliavanie. Pijeme rôzne čaje bylinkové, ale ten kašeľ neutícha hlavne ráno a večer. Mate prosím nejaký overený recept, ktorý zabral Vašom deťom? Ďakujem ta každú radu.
a aké lieky teraz berie? Ja mám overenú kombináciu a to, na suchý kašeľ Stoptussin alebo Sinecod, na vlhký kašeľ Solmucol + Sinupret,. Ono, večer ľahne a hlieny začnú zatekať, tak kašle a ráno musí tiež všetko vykašlať, čo sa mu nahromadilo za noc, solmucol dávam večer najneskôr o 18.hod.
Môže piť trikrát denne čaj z podbeľu liečivého. Čaro je v tom, že ho musí vypiť taký horúci aký len zvládne. O dva tri dni bude po kašli, uvidíš
Aké lieky užíva?
ma porobene vytery? odbery? lebo ak su tam nejake bakterie alebo alergia, mozete skusat sirupcekov x a nezaberu...
@jedosko600 je jasne ze kasle, kedze ma sirup podporujuci vykasliavanie a kedze predtym sa kvapkami vsetko potlacalo tak telo sa to snazi vypudit von. Douzivat sirup na vykasliavanie a nic neuzivat. A uvidite ci sa to ukludni a hlavne ci este je potreba podporit vykasliavanie alebo nie. Bo teraz je to cele podrazdene.
@arcticcode už som objednala v lekárni, od zajtra pijeme 3x denne.. Môžeme ho aj do chutiť... Ďakujeme
@jedosko600 super, na jar si chod do prirody nazbierat vlastny 😉
Ja sa snazim vela vetrat, pred spanim otvorim malej okno aspon na 10 minut, na kazdom radiatore mam misku so solou na zvlhcenie vzduchu. A ako prevenciu davam kazdy den cibulovy sirup a aloe.