dcera mava take nadchy, ze sopel velmi malo ide, skoro vobec, potom jej ta infekcia prejde to ucha, teraz ju boli ucho, ale sopel sa stale nespustil, chodila by som s nou do detskej sauny, ale tam kde to poznam musime aj plavat, inu detsku saunu nepoznam, naparujem ju a nic... co mam este skusit?
Ak nema teplotu tak nahriat dutiny
Ja som ako dieťa mávala presne takéto nadchy a zápaly stredného ucha. Bol to problém s dutinami. Tiež mi sople nechceli ísť von, mala som ich zapchate. Musela som si do nosa dávať tyčinky s masťou a naparovat sa. Razi ani to nepomohlo tak som chodila k doktorke a ona mi dávala tyčinky hlboko do nosa a raz ani to nepomohlo a museli mi robiť preplach dutín. Celý ten kolotoč trval niekoľko rokov. Pomohlo až to, že som prestala chodiť do verejných bazénov a výber krčných mandlí.
dakujem ti, mandle uz mame vybrate. k lekarke som isla, ale plna cakaren chorejsich deti, kychalo to tam a kaslalo, cakalo sa 2 hodiny, nechcem ju ohrozit teraz, ked cochvila mozno chyti niekde ten covid v skole, je prvacka, , tak som ju nechala doma s tym soplom a naparujeme a kupeme a davam ten sinupret ako baby radia. a sopel sa stala zatujuje, ale my nepolavime!! 🙂
@denkatn ešte by som skúsila alergologiu, ak ste ešte neboli. Či nemá na niečo alergiu a z toho sa jej nerobí vkuse nádcha 🙂
ona sa jej nerobi vkuse, len raz za rok, ale tak ze ju boli ucho a sopel ani po tyzdni este nesiel von, hoci pocujem ako prechladnuto hovori...prilezitostne jej mozem dat spravit testy na alergiu, ale nemava casto..
sinupret rozpusta hlien, a odsavat