Ahojte. Uz som tu raz pisala. Ked sa mi narodil syn s razstepom chrbtice. Miecha vonku. Operovany do 5 tich hodin. 3 komorovy hydrocefalus. Maly kope hybe sa vsetko ok. No teraz skoro mesiac necvicime cakame na operaciu pruhu. Aj v pupku aj v semennikoch. Ked teraz necvicime mam strach ci to dobehneme a co mu to v zivote zanecha. Razstep bol velmi nizko takze zevraj to bolo najlepsie a ze mozno bude odkazany na plienky. Kvoli nervom vo zvieraci. Aj som zabudla, ze mu nieco je ked necvicime. Pokial ho neotocim na brusko a zbadam jazvu. Po operacii zas naplno zacneme cvicit vojtovku a dolahne to na mna. Ako sa s tym vyrovnat? Ako vyhodit zle myslienky typu, bude postihnuty? Bude normalny? Jedno dieta zdrave plne energie a druhe chore. Neni to take vazne ako maju ine mamicky ale je to aj tak rana pod pas. Hybe sa ako normalne dieta nic neni na nom badat ale aj dost dolieha na mna manzelovej rodiny spravvanie ze si to nepripustili ze by mu nieco bolo.
Milujem ho ale chcem pre neho to iecim tzazivate tazke obdobpochopite ze chcete pre dieta to naj.
@bobana297 pardon za chyby, absolutne sa mi neda pisat cez mobil, lebo sa mi to neposuva takze potom pisem len z pamäti 🙈 ale k tomu. Ze milujem ho a chcem aby mu bolo co najlepsie a nechcem aby niecim trpel v dospelosti 😑 prilozim fotku mojho milacika Tadeaska 🙂