Ahojte. Synček má 3 roky a nejde mu stiahnuť celá predkožka. Niekde som čítala že existuje masticka ktorá na to pomáha ale už si nepamatam názov. Vedeli by ste mi poradiť ? Ďakujem
Slez nebadany
Áno slezovy krém z Justu, ak by si náhodou chcela, objednávam, nám tiež veľmi pomohol
@paulinka17 má chlapec nejaký problém? Ak nie,tak nieje čo riešiť, žiadne naťahovanie, sťahovanie a neviem čo, dodržujte hygienu a predkožka sa uvoľní prirodzeným rastom,u každého chlapca je to iné,ale do puberty je času dosť...len veľmi málo chlapcov má problém s predkožkou,chlapec je chlapec a muž je muž,nepliesť si to.
Pinďa masť
Ja som davala slezovy krem teraz a za dva tyzdne sa to natiahlo cca a uz ide zas dole.
Ak by bol záujem o slezovy krém stačí napisat
@mima1 parada....radost citat...preto ho mam vzdy dostupny pre mamicky, je aj na ekzem
@ckatka no však toto...prevencia nie....až ked je zle....vtedy sa mnohí spamätajú...a pritom stačí jemne a pravidelne čistiť
@ckatka treba si naštudovať anatómiu ,nieje fimóza ako fimóza,zápal je najčastejšie preto lebo niekto do toho šprtá a nevie otom nič, presnejšie tie babské rady na fórach a nevzdelanosť našich pediatrov. Fyziologické a vývojové prosesy u chlapcov niesu podriadené pseudo strachu,ani nevedomostiam a ani biznisu ohľadom obriezky, čo je už najväčšie svinstvo v zdravotníctve.
Pohlavný orgán mužov nieje cvičebná pomôcka,nieje to ani palec,ani ruka či noha. Je prinajmenšom smiešne aby otom malo mať väčšie skúsenosti opačné pohlavie, než pohlavie ktorého sa to týka. Od násilného sťahovania,za ktoré dodnes nenesie nik zodpovednosť a neboli vyvodené dôsledky len sa to ututľalo sa prešlo k vymyslenej hranici 3 roky a po troch rokoch čo? Kremikovať,sťahovať,odrezať?...to je zaujímavé ako práve mužský genitál budí pozornosť a je doslova pokusným králikom, choré. Najväčší problém majú chlapci v nevedomosti a vtom že jedno sa učia a toto čo sa deje otom ani nemajú zdania,čiže klamstvo!,pretože poznáme,čím skôr aby si to nepamätal,že? Zjavne milióny rokov evolúcie tu bolo asi pre srandu králikov,ak ešte aj dnes niekto popiera normálne vývojové a rastové procesy a ide prekrúcať a tvrdiť že chirurgické, násilné,krémovacie a kúpeľné zásahy sú normálne pre zdravý vývoj paradoxne najcitlivejšie časti ľudského tela.
Skutočnosť je taká že len minimum chlapcov má problém....ale hodíme tam všetkých a máme pokoj, veď chlapci otom nič vedieť nebudú, veď kto sa k tomu prizná v dospelosti vlastnému synovi?
@john3535 a vy ste snáď lekár? Lebo môj manžel je. Urológ. A chodia ku nemu do roboty...ale aj ku nám (domov- tam sa deti boja menej ako v ambulancii) rodičia ktorí si tiež mysleli ze nechytat je najlepšie. No....nie je.
Keby som to na vlastné oči nevidela...ze snáď každý druhý chlapec s tým má problém...tak si tiež myslím, že je to v poriadku. Tiež máme syna a niekedy po roku a pol mu manžel vysvetlil a ukázal, čo s pipikom treba pri kúpaní robiť...A nemá žiaden problém.
Proste pod predkozkou sa treba umývať (minimálne čistou vodou) a je pokoj. O genital sa treba starať rovnako ako o zvyšok tela. Ci je to dievča ci chlapec. O zrastenych pyskoch sa radšej nebavme...to je zasa veľmi častý prípad u dievčatiek, ktorých matky si myslia, že sa to snáď umyje a oddelí samo...🤦♀️
Mamicky Slezovy krem sz Just. Vela dobrych skusenosti od mamiciek. Viem poslat aj postou. Som just poradca
@gemini06 mam...piste mi spravu ..obratom poslem..
Ahojte,prišla som sem napísať recenziu na Pinďa masť,lebo som naozaj Happy ako synovi pomohla.ma 7 rokov a predkozku mal dlhu a úzku.manzel neveril,že pomôže masť,keďže sám ako malý potreboval zákrok,rovnako synovec.syn si predtým predkozku nikdy nestiahol,úplne iný pipík,ako brat,ktorý s tým nemá problém po 3 tyzdnoch pravidelného (raz do dňa,na letáku píšu 2x) jemného sťahovania a natierania si predkozku úplne a bezbolestne stiahol,takže sme sa vyhli zákroku.syn neznáša zdravotné úkony,takže som naozaj rada ako to dopadlo a masť odporúčam. len treba vydržať...
@simatko2 ahoj prosím možeme sa doohdnut cez správu ? tiež by som si prosila ten slez 🙂 dakujem 🙂
@banderaska29 chcete slezovy? Mam aj 30kove balenie...ak mate zaujem
@majka_mel zdravím prosím vás mohla by som sa spýtať malý bude mať 3roky auguste,a dnes sme kúpili pinďa masť nemôžete mi povedať prosím bližšie info strašne by som sa chcela vyhnúť zákroku.Dakujem veľmi pekne za odpoveď.
nech sa páči slezové krémy k dispozícii - 60 ml viem poslať obratom - info v správe
@stulrajterova zaujem o masticku slezovu, prosim info do ss
@sofia1129 samozrejme
@stulrajterova to je od firmy just alebo???
@muschka22 ano...ak mate zaujem piste...viem.poslat...o hodinku idem na postu
Nam slezova ani pindo nepomohli.Pomohla nam 9 dnova hormonalna od urologa,ale nazov si nespomenie.Na 9 den predkozka povolila uplne.
@gemini06 dobrý vy to obj. To sa nedá kúpiť v lekárni ?
Nebude to slez? Slezový krém od Justu...