Dobry den, prosim vas maminky, ktorych deti maju alergiu na kravske mlieko, ze ako to u nich prejavuje. Dakujem
@ninapat on ma po mlieku vzdy kasel, ale taky riadny ze zachvat wj polhidinu
@ivulik2311 môjho strašne bolievalo bruško stále plakaval a mal vyrazky a silný ekzém
@miruschkar 😟
Pozor ak ti potvrdia alergiu BKM nesmieš ani kozie jogurty tobôž nie syry!!!žiadne mlieko len rastlinné... sójové, mandľové, ryžové a takisto aj jogurty.
@ivulik2311 každé dieťa má iné reakcie, može byť aj kašeľ, treba mlieko vylúčiť zo stravy
U nas to boli zapchy,mapy na jazyku oslabena imunita prijimaním alergenu imunita sla dole a sustavne infekty dýchacích ciest ale 4 roky na diste testy v norme dnes pije mlieko kazdy den 😉
Moja 14 dcéra ma bolesť okolo pupka, pichanie....tiež býva dosť často chorá-infekty dýchacích ciest, zápchy...objednali sme sa na gastro, ale čakacia doba je 2 mesiace. A čo do vtedy? tak som sa rozhodla, že ihned pôjdem na alegologiu, aby urobili krvné testy, aby sme vedeli, čo vlastne. Lebo už skúšame aj so stravou: ked zje napr. kyslé rybyčky nepichá, ale ked zje niečo, kde je mlieko pichá....a zmenili sme aj pečivo na bezlaktozové. Ale pokiaľ nebudú krvné testy, trebalo by asi jesť normálnu stravu...
@teodozia teraz už neexperimentujte, dávaj jej normálnu stravu, počkaj na testy, lebo potom možu vyjsť falošne negatívne, to už nejak vydržíte
@ivulik2311 Hnacky, akne, vyrazky, vysyp, bolest brusko, ale hlavne tie hnacky :/ Nieje to nic prijemne, ale prisli sme na to pomerne skoro, vsetci v rodine pijeme kozie, jogurty taktiez a syry tiez, ja som tiez alergicka.