Ako sa u vás prejavuje kolika?

nature01
17. sep 2021

Ako sa u vás prejavuje kolika? Mávate ju len vo večerných hodinách alebo aj v priebehu dňa? Ja mám pocit, že celé dni len plače.

budiakova
17. sep 2021

Pripájam sa aj mňa by to zaujímalo. Máme 3 týždňového synčeka, ktorý sa nám začalo posledný týždeň budiť niekoľkokrát za noc s plačom. Je cez deň úžasne dieťa ani nevieme že ju máme. V noci zas opak plače aj niekoľko hodín. S manželom ho nosíme na striedačku na rukách. Zmenili sme mlieko, nevieme či to má ztoho alebo nám začinajú kolíky.

hennyinnsbruck
17. sep 2021

Nemam koliky🙏🏻🙏🏻🤣🤣🤣🤣🤣

prasiatko30
17. sep 2021

Ja tiez nemam koliky - na stastie ani zlcnikovu ani oblickovu zatial😂😂😂😂

kristianka2255
17. sep 2021

@budiakova u mojho syna sa to tiez prejavovalo v noci najviac, napinal brusko vystieral nozky.. a ked som mu tu rurku do ritky dala na koliky pokakal sa alebo si prdol a prestal plakat

nature01
autor
17. sep 2021

@hennyinnsbruck evidentne ani rozum, ale neodsudzujem 😜

lucijalucy
17. sep 2021

@hennyinnsbruck a máme dva zuby a máme tri týždne 😆

hennyinnsbruck
17. sep 2021

@nature01 no neviem komu rozum chyba ked tu temu citam🤭😜

hennyinnsbruck
17. sep 2021

@lucijalucy 😂😂😂👍👍👍

nature01
autor
17. sep 2021

@hennyinnsbruck áno nechám ťa užiť si pár minút slávy, aby si si myslela aká si vtipná, keďže doma sa ti asi dostatočne tvoj chlap nevenuje, lebo inak by si nemala za potrebu sa vyjadrovať ako 15 ročné decko alebo si len jednoducho vekovo zostala na strednej škole 😀

hennyinnsbruck
17. sep 2021

@nature01 😉😉😉

sasesoe
17. sep 2021

@nature01 ahoj, mam 3 deti, ani pri jednom som nezaznamenala nieco, co by sa na malo podobat na koliku. Vedome som sa tomu snazila predchadzat nosenim v satke a dojcenim. A pritom kazde dieta je ine, vidim to i na mojich.

ivangeline
17. sep 2021

Ja som mala kolikovu prostrednu.. Mala dismikrobiu criev. Ani antibiotika nepomohli. Pomohlo falt vyrast. Odisiel skyty reflux,rozpapala sa a uz nwpotrebovala tolko spat..Tie deti su velmi nervozne z toho,ze nemozu spat a potrebuju spanok...preto,ked malo spia...viac placu k veceru a castejsie sa budia a vela krat nie a nie zaspat. Od unavy odpadavaju na 30min.. a zas..a zas..a zas.. Moja Klara do 6m bola otrasne dieta,potom sa to zlepsovalo a zlepsovalo..a to som dojcila/nosila/rurkovala/masirovala/vsetky kvapky sveta skusila.. :D Od 10m bola v pohode,no problem so zaspatim ostal. Je taka zivsia povaha a v roku som to vzdala a spava odvtedy uz len raz.. :/ i ked viem,ze to bolo na nu malo a mala kadejake stavy/zle nalady ale uspat ju poobede bolo trapenie. Uz mala 18m a je to v pohode. 🙂 Prvorodeny a teraz novorodeniatko boli uplne v pohode. Tiez sa niekedy pucia a tazsie sa kaka.. ale boli hore max 2h a ked dam do nosica,automaticky zaspia! Obcas mrcali/mrcka..ale ziadne srdcervuce revy... ja som po 4m pri Klare mala dost... unava a nervy..