Ako sa rieši diastáza?

24. sep 2021

Dobrý deň, ako sa rieši diastaza ? Chodili ste na nejaké cvičenia alebo co robiť aby sa to dalo co najskôr do poriadku?

zara1357
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sisa_s
24. sep 2021

Fyzioterapia s odbornikom

petamich
24. sep 2021

chodim cvicit s fyzioterapeutom

autor
24. sep 2021

Ďakujem

autor
24. sep 2021

A aj sa to lepsi tým cvičením?

bamboa
24. sep 2021

@petamich ahoj, mohla by si prosím posunúť kontakt ak si spokojná? Tiež musím začať niečo robiť. Ďakujem

petamich
24. sep 2021

@bamboa v BA sa na to specializuju Vitalclinic a Fyzioklinik a mam tip na nejaku vybornu fyzioterapeutku Zuzanu Wolekovu www.zdravoafit.sk - sekcia gynekologicka fyzioterpia, ja chodim zatial do Vitalclinic, este som len zacala - skontrolovala mi vsetko, povedala co a ako, ona cvici so mnou a "na mne" a vzdy da cviky na doma a tu si musim ja najst cas a byt poriadnejsia 🤷‍♀️ pomoze uz len to, ze mi povedala co necvicit - vraj tym si to same zhorsujeme nespravnymi cvikmi po porode

bamboa
24. sep 2021

@petamich ďakujem 🙂 Popozerám, obvolám a uvidím. Už sa na seba nemôžem ani pozrieť 🤦‍♀️ Viem, že napr. brušáky sú pri tomto uplne nafigu. A išla si tam sama od seba alebo na výmenný lístok?

petamich
24. sep 2021

@bamboa isla som tam sama od seba, netusim veru ani ci a ako tie vymenne listky funguju, sa mi nechce verit, ze je to nieco co poistovna preplaca, mne to pride ako nadstandard ale pogooglim 🙂 nie je to malo penazi, planujem tam zopar krat zajst, ukaze mi ako cvicit a ostatne uz bude na mne, bude nas asi viac co mame taketo pocity, zena pride domov po porode, ubolena, ja prvorodicka v strese, vsetko skuska/omyl a do toho sa este pozrie do zrkadla a nespoznava svoje telo, to aby toho nebolo malo 😆

ivasteva
24. sep 2021

https://imunita.online/cviky-na-diastazu/ mne veľmi pomohlo toto, na konci máš aj cviky. Sú úžasné, už po týždni som videla rozdiel. Cvičila som ich poctivo asi dva mesiace každý deň, mám krajšie brucho ako pred tehotenstvom. 😁 Môžeš ísť aspoň raz k fyzio ,aby si vedela či ich cvičiš správne. Držím palce

bamboa
24. sep 2021

@petamich ja neviem, či sa dá ísť na výmenný, len mi to napadlo, musím zistiť. Ja mám teraz už dve zlatíčka 🤗 A bohužiaľ nadváhu, tak u mňa je to o to horšie ☹️ Ja sa snažím zrkadlám vyhýbať 🤣 ale potom sa niekde odfotíme a mňa ide šľak trafiť 🤦‍♀️

autor
25. sep 2021

@ivasteva ďakujem