Ahojte maminky. Chcem sa spýtať ... mali sme covid.. malá mala sople nenechala si ich úplne odsať ale vždy sme sa snažili jej noštek vyčistiť...no mňa to dáko stále straší.. nemá horúčky,pije,papá aj keď sem tam menej ale niekedy zas viac, zvykne zakašľať ale myslim že skôr slinka ako kašeľ a nekašle sucho..sopliky ma biele nie sú sfarbené... budúci týždeň máme poradňu..až by bol problém mali by to zistiť keď ju budú počúvať nie?? Má pol roka. Je hravá aj sa točí dáva sa už na 4 len pred tým bola celkom taká aktívna a teraz je trošku spavejšia.
sťažené dýchanie, horúčky, kašeľ... neboj dr. by to zistila
@lucka_ke ale kašeľ obyčajný či suchý?
@mima1 ďakujem.
zapal pluc urcite nema my sme mali niekolkokrat do roka a vyzera to inak
pri vaznej chorobe ma malicke dieta vysoke horucky ktore nejdu zrazit sirupom. Nemusis sa bat, ze by si mala doma super chore dieta ktore je pomaly na zomretie a ty to nezaregistrujes. To vidis hned, ze je zle. Neda - fakt neda sa to prehliadnut. Nerob si starosti. A pokial mas pocit, ze sa ti nieco nezda, zavolaj pediatricke a ona ta objedna a dietatko skontroluje.
@kacena4 ďakujem ulavilo sa mi. ❤
@kittykat22 ďakujem krásne.😊
Moja dcéra nemala teploty, normálne jedla, hrala sa, dýchala, úplne zdravé dieťa až na kašeľ, ten bol zlý, dr. ju počúvala cez stetoskop a povedala že OK,. ale že kašle dosť, tak sme šli na RTG a tam bol zápal pľúc vírusovy, tiež by ma nenapadlo že môže mať zápal pľúc, dostala ATB Klacid. Tak je rozdiel či je bakteriálny zápal, alebo vírusovy. Len podľa RTG sa to dá rozoznať.
Moja nemala teplotu , ale sem tam kašeľ , zvláštny , rtg potvrdil zapal pluc , doktorka ho nepočula
moze byt aj atypicky zapal pluc, bez teploty. Syn mal kombinovany zapal pluc a priedusiek - bronchopneumoniu. Len kaslal, inak mu nic nebolo, dobre naladeny, vysmiaty, behal o sto sest. Lekar po pocuvani ho hned poslal na rtg, potvrdil diagnozu a hned nasadil atb.
Syn tiez zvlastne dychal, ked spal, tak namahavo a kasel mal suchy a teplotu.
Moj mal nieco cez rok. Teplota 39 sople a strasne divne dychal ked spal. Rano ho dr popocuvala a hned smer nemocnica,rtg a hospitalizacia