Ako sa prejavuje zápal stredného ucha?

16. feb 2022

Ahojte maminky. Svokra mi dala chrobáka do uši....ide o to že moja polovička doniesla z roboty covid..o pár dni na to malá začala mať zvýšené teploty a potom jej vyskočilo aj málo nad 38 dali sme jej vodičku mala zvýšenù a potom jej zas vyskočilo na 38.2 dali sme jej nurofen a krásne jej stiahlo na 36.9 ... včera mala iba zvýšenú lenže pravdepodobne zaúradovali zuby lebo bola ubolená a chcela byť len na rukách a veľmi slintala a len plač a plač a chvíĺu dobre potom ňou trhlo a zas plač a takto dookola .. papá a pije mi pekne všetko. svokra sa ma pýtala či sa nebojim čo ak má nejaký zápal..lenže od včera 5tej poobede nemá žiadny liek spala pekne a nemá ani zvýšenú... bude to skor covid a zuby?? Či? K lekárovi nemôžeme kvôli karanténe.

luccija
16. feb 2022

Veď, ak zúbky, tak jej dáš znova Nurofen skôr si myslím, že má COVID zápal ucha by preplakala deň a neklesla by jej teplota a chytala by si uško.Moja dcéra to mala viac x

sofia1
16. feb 2022

No mne mala začala pred 3 dňami v noci plakať,ze ju boli usko
Išli sme k orl ma zapal str.ucha,ktorý spôsobuje vírus co covid.My sme zatiaľ ok.Len v skolke mali pozit.teplotu nemala.

autor
16. feb 2022

@luccija ďakujem 🥰

autor
16. feb 2022

@sofia1 no naša má 5 mesiacov ona mi asi ešte nepovie že ju to bolí... tak neviem ako by som to mohla zistiť..