Ahojte babenky. Mám zopár otázočiek. Chcela by som Vás poprosiť o radu s používaním čípiek Viburcol.
Ako často ich môžem dávať 8 mes. synčekovi? A ako dlho trvá kým zaberú a na akú dlhú dobu? Aspoň približne. Nerada by som mu ublížila. A je to aj proti bolesti či iba na upokojenie ak je dieťa nepokojné a nervózne? Ďakujem za odpovede.
pribalovy letacik nemaju? pozri tam - vsetko dolezite sa tam dozvies 😉
Je to na upokojenie babatka alebo dietatka pri chorobe alebo zubkoch, nie proti bolesti. Do 6 rokov maximalne 1 cipok 1x denne. Az od 6tich rokov 1 cipok 1-2x denne. A aj homeopaticke lieky sa nemaju uzivat bez konzultacie s pediatrom, a hlavne u tak malych deti. 😉
od bolesti to nie je, iba na ukludnenie, aj my ich teraz davame vecer, na noc, lebo synovi idu zubky ... ale neviem, nakolko to zabera, ked je moc zle, nepomozu ani tie ...
ja som nasej davala tieto cipky uz ako dvoj mesacnej jeden rano a jeden vecer,tak nam ich predpisala lekarka.pomohli nam pri soplikoch-perfektne.vtedy sme vybrali tri balenia,na konci druheho bola uz uplne ok,ale este som jedno dobrala.teraz vzdy,ked mam pocit,ze "chrapci",tak jej dam na noc a do rana je dobre 😉nedam na vibudcol dopustit! 😉 🙂
podavaju sa aj pri beznych infekcnych ochoreniach.neviem,ako je to napisane na slovenskom letaciku,ja ich mam z nemecka a tam je to tak(je to v nemecku vyrabane homeopatikum) neublizis mu urcite,je bez vedlajsich ucinkoch🙂
My tiež dávame viburcol, 2x denne, ráno a večer, a zaberá nám. Určite neublížia, môžeš byť spokojná.
je to na predpis alebo volne to kupiť v lekarni?
dobry den chcem sa spytat mam 10 tyzdnovu dcerku a mame koliku mozem jeeej dat na upokojenie cipky viburcol dakujem krasne za vase odpovede a rady
@amorko1 to by aj mna zaujimalo
Pozor, obsahuje Ľuľkovec zlomocný, v USA bolo toto homeopatikum zakazane a stiahnute z trhu, deti mali zachvaty a objavili sa aj pripady umrtia. Celkovo si treba dat pozor na doktorov co vam predpisu hocijake hopeopatikum a porozmyslat nad zmenou.
my sme ich davali pred spanim. raz denne.