Ahojte som s dcérkou 2 týždeň v nemocnici o pár dní nás pustia domov a rozmýšľam ,že by som doktorom poďakovala za ich prácu formou kávy alebo darčekového koša.
Ide o to ,že 2 mesačnú dcérku mi doslova zachránili 🙏
Bola v inkubátore,mala transfuziu krvi,infúzie …
Myslite ,že sa to hodí ?dakujem
A aj tak by som to venovala ako celému oddeleniu alebo podporila by som ich financne na účet v DFN KE kazde oddelenie ma svoj účet neviem ako je to v iných nemocniciach
Jasne kos s praktickymi vecami co vsetci vyuziju kavu, caje, bonbonieru, oriesky .... ako podakovanie sa to patri 😉
Ja som dala upiecť tortu s napisom ďakujeme velmi sa potešili a pochutili si všetci a plus kávu
Aj to ale ja by som dala ešte aj podakovanie na oddelenie do nejakých regionalných novin alebo aj časopis zdravie ma tak že môžeš napisať podakovanie a poslať cez internet a oni si to v časopise zdravie všetci prečitaju je to zdarma.
Mám kamoša doktora, on tie podarunky dáva upratovackam a sanitarkam. Napr kávu môže predávať.
Čomu sa všetci vždy potešia je echt dobrý domáci zákusok. A k tomu niečo slané domáce.
A k tomu DAKUJEM.
To fakt stačí.
Podľa mna darčekový kos s kávou, čokoládou a pod pre oddelenie ako take určite poteší 🙂
Napríklad aj kvalitné džúsy, ovocné šťavy, lisované ovocie (shoty), sirupy (kuk Vlčie sirupy)... Kávy a dezerty majú dosť. Alebo domáce koláče a pagáče, ako bolo spomenuté vyššie.
@lesankavh myslím si že torta s nápisom ďakujeme z ktorej si každý kúsok dá poteší plus do tašky by som dala nejakú kávu, čaj, bonboniéru, čokoládu 🙂
Podla mňa sa určite potešia najmä tej káve do služby... Ja by som vybrala niečo, co všetci na oddelení by mohli využiť takže bud tu kávu alebo nejaký darčekový kôš s nejakými fajnotami