Ako sa liečia silní prieduškári?

janhe
16. mar 2019

Baby moja dcera je cele zimy chora a vzdy na zapaly priedusiek. Imunoalergologicka jej dala spreje astmaticke kedze ma nabeh. Ale nepomaha vobec. Minuli rok mala 2x priedusky tento rok 4x vzdy pri kazdej chripke hned priedusky. Ma niektora skusenosti ako inde liecia deti ktore su ozaj silny prieduskari? My sme furt doma kazdu zimu zavrete bud v nemocke alebo doma ja uz som z toho na nervy. Poradte co pomohlo vasim detom. Je tu niektora ktora mala dieta astmatickeho prieduskara? 😕

ivankamirka
17. mar 2019

Nám pomohlo more. Syn mal zápaly pľúc, pri nachladení hneď mu to zišlo na priedušky. Nos mal plný, ale nešlo to vyfúkať. S kašľom a ATB (keby niečo) sme šli k moru. Celé dni sa ponáral v studenej vode. Po 9-tich dňoch bol konečne bez kašľa. Odvtedy aj vyfúka nos. Aj nachladenie prebieha v pohode. 🙂

simsalabim
17. mar 2019

@janhe moj brat bol ako dieta silny prieduskar s castymi hospitalizaciami od novorodeneckeho veku. Tiez pomohlo more - travili sme tam niekolko tyzdnov. Na priedusky je vraj najlepsie Chorvatsko - je tam optimalne zlozenie soli v mori a vo vzduchu zas silice sosien. A druhy v poradi vraj Izrael.

vlasenka
19. mar 2019

@janhe moje dve deti su tiez prieduskari, vzdy ked ochoreju, tak to maju na prieduskach. Velmi nam pomohlo,ked sme kupili inhalator. Ako nahle zacnu kaslat, tak inhalujeme. Zo zaciatku vincentku a pri dusivom a drazdivom kasli Ambrobene. Este som kupila sprej Eucasol od Just a ten im streknem na vankus, ked spia, alebo do priestoru. A ked kaslu v noci, tak davam k posteli cibulu.