ahojte chcem začať dávať Infacol svojej dcérke lebo má strašné koliky celodenné. Neviete ako sa to dávkuje lebo v príbalovom letáčiku sa píše podať celé kvapkadlo do ústočiek alebo len jednu kvapku (to som sa dočítala na internete v českom príbalovom letáku). Poradte prosím.
Ked som mala malého v nemocnici, tak mu tam davali infacol do každeho papania( vtedy papal len UM a davali mu celu pipetu. Robím to tak dodnes, dávam pipetu , tak ako natiahnem, niekedy celu niekedy nie.Dávam mu to už len preventívne. A na koliky nám pomáhlo aj ked sme masírovali bruško kremom PUPIK. Koliky sme si prežili dvojmo, kedže mám dvojky a chalanov. Trvalo to cca do 3 mesiacov. Držím palce , aby koliky čo najrýchlejšie odišli.
my sme davali cele kvapkadlo...ved 1 kvapka neni nic....aj v espumisame kazu 25kvapiek 🙂
ja som davala 1 naplnene kvapkadlo..a to aj zodpoveda 1 davke...vzdy bezprostredne pred jedlom.
1 kvapka!!! max. 2 nikdy viac!!!
ja som dávala jednu kvapku vždy pred každým jedlom
😕 neviem aký leták máš, ale ja mám slovenský.. a je tam napísané 1 kvapka pred jedlom. Ak sa stav nezlepší za 3-4 dni, môžu sa podávať 2 kvapky, najmä pred večerným jedlom.
Ja dávam pred každým dojčením jednu kvapku.